Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Skab HELSINGE 144x209 højglans hvid

Varenummer: 3659562

Skab HELSINGE 144x209 højglans hvid

Se udstillingsmodel eller lignende vare i butik.
  Pr. stk. 2999,-
 
anmeldelse(r)

Højglans. Låger med soft-close. Skuffer med soft-close og fuldt udtræk. Skabets indretning: 2 hylder og 1 bøjlestang. B144 x H209 x D62 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Materiale
Melamin
, Træfiberplade
Melamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
Farve Hvid højglans, Hvid
Type Hængslede låger
Lågefunktion(er)
Soft-close
Med soft-close lukkes låger og skuffer nænsomt og lydløst.
Skuffefunktion(er)
Fuldt udtræk
,
Soft-close
Med soft-close lukkes låger og skuffer nænsomt og lydløst.
Skuffeskinner med fuldt udtræk giver adgang til hele skuffen og bedre udnyttelse af pladsen.
Inklusiv 1 bøjlestang 2 hylder, 3 låger, 6 skuffer
Størrelse samlet Bredde: 144 cm, Højde: 209 cm, Dybde: 62 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 214 cm, Længde: 68 cm, Højde: 26 cm
Antal kolli 4

Alle kundeanmeldelser

 
44 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
23/04/2018

Det passer godt :-)

Okay

Skrevet af: By: Brønshøj Alder: 45-54 Køn: Kvinde
24/12/2017

Tilfredse

vi er meget tilfredse med varerne som vi har købt.

Skrevet af: By: Aarhus v Alder: 45-54 Køn: Mand
30/08/2017

Rigtigt fint skab til prisen, særligt når det er nedsat til 2000 :)

Jeg fik 2 af disse skabe til 2000,- på tilbud, og til den pris er dette skab ærligt talt rigtig god solid kvalitet for pengene. Det tog mig en 8 timer at samle hvert skab, med lidt ølpauser ind imellem naturligvis ;-) Jeg agter faktisk at købe 2 mere til min far, og hjælpe ham med at sætte dem op, når han snart skal flytte. Så jeg kan kun anbefale dette skab. Det er rummeligt og rimeligt solidt i dette prisleje. Det ser præsentabelt ud, og skufferne glider let ind af sig selv.

Skrevet af: By: København Alder: 45-54 Køn: Mand
23/03/2017

Flot skab

Meget flot skab men lidt mangelfuld brugsanvisning

Skrevet af: By: Juelsminde Alder: Over 65 Køn: Kvinde
30/05/2016

Flot og rumlig skab

Flot og rumlig skab med flotte døre. Nemt og samle hvis du bare følger manualen som medfølger

Skrevet af: By: Kbh Alder: 15-24 Køn: Mand
02/04/2016

Rummeligt skab

Skabet er meget fleksibelt og flot at se på og lever op til forventningerne. Dog manglede jeg ved leveringen , at delene var nummeret, således lettere at samle..Nogle af hjørnerne på skabet havde været udsat for lidt hård behandling men det ses ikke så tydeligt. Sømmene til at fastgøre bagpartiet gik desværre igennem og ødelagde udseendet indvendig...

Skrevet af: By: København S Alder: 35-44 Køn: Kvinde
26/02/2016

Helsinge skab

Et rigtigt rummeligt skab, som jeg helt bestemt vil anbefale. Samlevejledningen var nem og overskuelig.

Skrevet af: By: Sunds Alder: 55-64 Køn: Kvinde
05/11/2015

Fantastisk skab

Jeg har været utrolig glad for mit skab. Det holdt til, at blive skilt helt ad, flyttet og samlet igen 4 gange, mens jeg havde det. Desværre hang lågen i midten siden vi samlede skabet første gang. Let at samle, og slidstærkt.

Skrevet af: By: Silkeborg Alder: 15-24 Køn: Kvinde
14/01/2015

Godt klædeskab

Det er et stort og dejligt klædeskab , meget plads og nemt at samle .

Skrevet af: By: Haslev Alder: 45-54 Køn: Kvinde
14/01/2015

At samle et skab ??

Vi har købt dette skab,men aldrig har min mand set så mange skruer osv...og aldrig har han taget så lang tid om at samle et skab,og da han havde siddet med den i næsten 6 timer og manglede det sidste,var der et revne i en plade,men nu ville han ha skabet samlet,da han ikke orkede at gå ud at klage ,for så skulle han begynde forfra... Næste dag da reklamen kom fra jysk,havde de sat skabet ned,men vi gik ud på jysk,og fik de penge den var sat ned med tilbage,og vi fortalte det med den revne,og ydelige fik vi Rabat,god service og alle var tilfredse

Skrevet af: By: Ringkøbing Alder: 45-54 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.