Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Skab EJERSTED 144x200 hvid

Varenummer: 3600725
BASIC

Skab EJERSTED 144x200 hvid

  Pr. stk. 1150,-
 
anmeldelse(r)

Kunstfiner. Skabets indretning: 4 hylder og 1 bøjlestang. B144 x H200 x D50 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Materiale
HDF (High density fibreboard)
,
Melamin
HDF-plader består af fine træfibre, som er presset hårdt sammen med lim.
Melamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
Farve Hvid
Type Hængslede låger
Skuffefunktion(er)
Skuffestop
Skuffestop forhindrer skuffen i at blive trukket helt ud mens skuffen samtidig er let at tage helt ud.
Inklusiv 1 bøjlestang 4 hylder, 2 skuffer, 3 låger
Størrelse samlet Bredde: 144 cm, Højde: 200 cm, Dybde: 50 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 52 cm, Længde: 207 cm, Højde: 8 cm
Vægt 89 kg
Antal kolli 4

Alle kundeanmeldelser

 
147 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
02/04/2019

Skab

Flot og meget plads i skabet .

Skrevet af: By: Hillerød Alder: 45-54 Køn: Kvinde
14/01/2019

Flot skab med god plads

Skabet var forholdsvis nemt at samle, der manglede dog et par skuer. Derimod var det noget af en prøvelse, at få justeret lågerne til. Det burde kunne gøres bedre.

Skrevet af: By: 7400 Alder: 35-44 Køn: Mand
10/08/2018

Ok skab, dog et helvede at samle

Et okay skab til prisen, dog et helvede at samle den..

Skrevet af: By: Brøndby
17/07/2018

Super garderobeskab.

Flot garderobeskab til pengene. Rigtig god indretning og fordeling af pladsen, genialt med 2 skuffer for neden. Manualen for samling af skabet var nemt at følge, så ingen problemer med at samle skabet.

Skrevet af: By: Randers
14/05/2018

Klædeskabet kollapsede

Jeg havde ikke de store forventninger til kvaliteten, med tanke på prisen... Men jeg havde dog forventet at jeg kunne rejse det og montere døre uden alt knækkede og brækkede Det viste sig at være lidt for høje krav at stille.... Det skal siges at jeg ikke er særlig stærk og at alt foregik med yderste forsigtighed.... to dages arbejde med at samle, og 1100 kroner ud ad vinduet.... og nu direkte til Stort Brændbart Jeg finder sandsynligvis et andet sted at købe klædeskab næste gang....

Skrevet af: By: Haslev Alder: Over 65 Køn: Mand
16/04/2018

God og præcis manual til samling af skabet

Skabet levede helt op til forventningen og det blev leveret præcist til aftalt tid hos JYSK. Det var temmelig nemt at samle pga. den præcise tegnede manual uden for mange ord.

Skrevet af: By: Silkeborg Alder: Over 65 Køn: Mand
15/04/2018

Svært at samle

Rigtig svært at samle, især lågerne ville ikke sidde ordenligt.

Skrevet af: By: Odense N Alder: 15-24 Køn: Kvinde
10/04/2018

dårlig kvalitet

Der var flere hakker og fejl i de forskellige dele af skabet eks. siderne og hylder. Det er ikke muligt, at justere lågerne, så de åbnes og lukkes uden problemer.

Skrevet af: By: brabrand
01/12/2017

Fin skab til prisen

Let at samle, flot når det står

Skrevet af: By: Søborg Alder: 15-24
13/11/2017

Skabet

Det er godt rummeligt

Skrevet af: By: Kbh s Alder: 35-44 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.