Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Skab DAMHUS 149x174 grå

Varenummer: 3698766

Skab DAMHUS 149x174 grå

  Pr. stk. 200,-
 
anmeldelse(r)

Metal og stof. Skabets indretning: 4 hylder og 1 bøjlestang. B149 x H174 x D50 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Materiale Metal, PP (polypropylen), Plast
Farve Grå
Inklusiv 1 bøjlestang 4 hylder
Størrelse samlet Bredde: 149 cm, Højde: 174 cm, Dybde: 50 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 23 cm, Længde: 99 cm, Højde: 10 cm
Vægt 4 kg

Alle kundeanmeldelser

 
83 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
27/01/2019

Damhus skab

Det er okay

Skrevet af: By: Svendborg Alder: 55-64 Køn: Mand
05/12/2018

Very good for the price!

I bought it as storage for the coats in our basement. It is easy to assemble and very big. Very satisfied with it!

Skrevet af: By: København Alder: 45-54 Køn: Kvinde
14/10/2018

Fungerer fint til prisen

Farven er væsentligt mørkere grå end billedet viser - men pænere efter min mening og mindre sart. Nemt at samle hvis man er systematisk. Virker mere solidt end forventet. Kan selvsagt ikke fyldes med masser af tungt vintertøj, men klarer almindelig belastning fint.

Skrevet af: By: Valby Alder: 45-54 Køn: Mand
23/08/2018

Godt skab

Godt skab, til billige penge. Nemt at samle, kræver ingen værktøj.

Skrevet af: By: Randers
02/08/2018

Skab

Super flot, meget nem at bygge på kort tid! Dog syntes jeg at brugesanvisningen var lidt svær i starten, da bogstaverne på indpakningen var meget svære at finde! Ellers er jeg meget tilfreds!:)

Skrevet af: By: Karup Alder: 15-24 Køn: Kvinde
11/03/2018

Damhus skab

Desværre ikke tilfreds, alt for "sølle" skab, flere samlinger gik i stykker, da skabet skulle samles. Gik så helt i stykker, da vi satte ting ind, der stod at det kunne tage 3 kg, men det kunne det så ikke, så skabet er smidt ud nu, så øv.....Ville ikke give nogen stjerner, men så kan anm ikke sendes.....

Skrevet af: By: Virum
22/10/2018

Damhus 148X174

Vlotte levering. Excellente uitleg om de kast in elkaar te flansen. Resultaat o.k.

Oprindeligt skrevet på jysk.be

Skrevet af: By: Brugge Alder: Over 65 Køn: Mand
23/10/2018

Не издържа и 1 година

Не издържа и една година, колчетата му започнаха да се огъват и разглобяват, в момента за нищо не става...

Oprindeligt skrevet på jysk.bg

Skrevet af: By: Пловдив Alder: 25-34 Køn: Kvinde
27/09/2018

Надмина Очакванията Ни

По-голям и стабилен от колкото си го представяхме

Oprindeligt skrevet på jysk.bg

Skrevet af: By: Sofia Alder: 15-24 Køn: Kvinde
11/10/2018

Látková skříň

Skříň na pohled hezká, opravdu prostorná, ale naprosto nepoužitelná na oblečení! Police se ihned prověsí. Ideální na lehké věci, na polici max 5 triček. Vůbec nejsem spokojena.

Oprindeligt skrevet på jysk.cz

Skrevet af: By: Chrudim Alder: 35-44 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.