Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Skab DAMHUS 100x174 grå

Varenummer: 3698765

Skab DAMHUS 100x174 grå

  Pr. stk. 150,-
 
anmeldelse(r)

Metal og stof. Skabets indretning: 4 hylder og 1 bøjlestang. B100 x H174 x D46 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Materiale Metal, PP (polypropylen), Plast
Farve Grå
Inklusiv 1 bøjlestang 4 hylder
Størrelse samlet Bredde: 100 cm, Højde: 174 cm, Dybde: 46 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 24 cm, Længde: 75 cm, Højde: 9 cm
Vægt 3,3 kg
Antal kolli 1

Alle kundeanmeldelser

 
72 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
28/08/2018

God oplevelse

Super god betjening i butikken, meget venlig og imødekommende af jeres medarbejder, Pernille, ok produkt der svarrede til forventningerne iht. pris.

Skrevet af: By: Lynge Alder: Over 65 Køn: Mand
11/06/2018

Skab

Meget dårlig brugervejledning til skabene og ikke skrevet på indpakning så måtte selv gætte mig frem Hvordan det skulle samles

Skrevet af: By: Nørrebro Alder: 45-54 Køn: Kvinde
27/04/2018

Georgia

Extremely bad and fragile drawers. The cloth gets teared up easily, not recommended!

Skrevet af: By: Frederiksberg
20/03/2018

Praktisk skab

Ualmindelig dårlig kvalitet. Går i svejsningerne ved mindTebering Købte 2 stk. hvoraf det ene gik i stykker 3 steder og det andet 4 steder. Billigt pænt skab, men også ringe kvalitet.

Skrevet af: By: Herlev Alder: Over 65 Køn: Kvinde
01/10/2017

Dårlig kvalitet

Kan ikke samles; Rørene (dem der hedder A) passer ikke ind i hullerne og kvaliteten af delene er så ringe at skabet tydeligvis ikke kan holde til at blive samlet mere end en gang. 175kr er ikke ingenting - Det er dejligt med lave priser, men varen skal kunne bruges.

Skrevet af: By: Frederiksberg
17/01/2019

practisch

goede kwaliteit

Oprindeligt skrevet på jysk.be

Skrevet af: By: Genk Alder: 55-64 Køn: Kvinde
18/02/2019

Гардероб

Съотношението цена/качество е отлично. Много приятно занимание докато се сглобява. Стабилна конструкция.

Oprindeligt skrevet på jysk.bg

Skrevet af: By: Варна Alder: 35-44 Køn: Mand
17/08/2018

DAMHUS ГАРДЕРОБ

Доволен съм от този гардероб. Имах нужда точно от такъв. Добре е направен.

Oprindeligt skrevet på jysk.bg

Skrevet af: By: Габрово Alder: 55-64 Køn: Mand
01/08/2018

DAMHUS гардероб 149x174см

Чудесен гардероб! Сглобява се лесно и бързо, стои стабилно - не е необходимо допълнително укрепване. Доставката пристигна бързо, в обявения срок. Изключително любезни сътрудници. Имаше липсващ детайл, но проблемът беше решен в рамките на 15 минути ! Специални благодарности на Цвета Цонева за любезното и отзивчиво отношение. Много съм доволна - получих точно това, което очаквах. Препоръчвам !

Oprindeligt skrevet på jysk.bg

Skrevet af: By: София Alder: 45-54 Køn: Kvinde
13/10/2017

гардероб

много удобен, дори си закупихме още един брой по-голям от този размер и гардеробче за обувки

Oprindeligt skrevet på jysk.bg

Skrevet af: By: софия Alder: 45-54 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.