Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Skab til ophæng EGEBY hvid

Varenummer: 3674124

Skab til ophæng EGEBY hvid

  Pr. stk. 599,-
 
19 anmeldelse(r)

Hvidlakeret MDF. Med 2 glaslåger. B58 x H62 x D24 cm

Relaterede blogindlæg

Specifikationer

Materiale:
MDF
MDF-plader består af meget fine træfibre, der er presset hårdt sammen med lim.
Behandling:
Lakeret
Lakerede møbler kan tørres af med en fugtig klud. Et mildt rengøringsmiddel kan anvendes. Tør dernæst efter med en ren, tør klud. Hvis overfladen bliver mat eller ridset med tiden, kan den behandles med et lakplejemiddel.
Farve: Hvid
Størrelse samlet: Bredde: 58 cm, Højde: 62 cm, Dybde: 24 cm
Samle info: Usamlet
Størrelse usamlet: Bredde: 32 cm, Længde: 13 cm, Højde: 66 cm

Alle kundeanmeldelser

 
19 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
01/09/2017

pænt skab

pænt skab men BEMÆRK dette er IKKE et hvidt skab, farven snyder meget.

Skrevet af: erling rtasmussen By: odense Alder: Over 65 Køn: Mand
12/03/2017

Rigtig pænt

Pænt og enkelt skab.

Skrevet af: Lone Bjerre By: Hillerød Alder: 55-64 Køn: Kvinde
09/08/2016

endelig et skab som var let og hurtigt at samle

egentlig hader jeg at man selv skal samle sine møbler, og det var da også med et suk jeg åbnede kassen. begge skabe var samlet mens jeg lurede et afsnit criminal minds i baggrunden. let og overskuelig samleanvisning især fantastisk at der var nr. mærker på alle enkelt delene. Selve skabet passer perfekt i stilen " Fransk Landstil"

Skrevet af: søs helmer jensen By: 3400 hillerød Alder: 35-44 Køn: Kvinde
07/08/2016

Fint skab

Det er nogle flotte skabe. Men noget bøvl at samle.

Skrevet af: Janni Plum By: 5600 Alder: 25-34 Køn: Kvinde
12/04/2016

Lige hvad jeg manglede

Skabet passede perfekt ind hvor jeg havde tænkt det og jeg er super glad for et skab som jeg vil mene også er tidsløst. Win win :)

Skrevet af: Rikke By: Ringsted Alder: 15-24 Køn: Kvinde
18/03/2016

Fint skab

Et rigtig fint lille skab. Perfekt til køkkenet.

Skrevet af: Grete Marie Nelleman By: Nyborg Alder: 35-44 Køn: Kvinde
10/03/2016

Fint lille skab i god kvalitet

Super fint og elegant skab, som kan bruges til både opbevaring og pyntesager. God kvalitet og nemt at samle.

Skrevet af: Rikke Andersen By: Roskilde Alder: 15-24 Køn: Kvinde
15/09/2017

Kolhuja

Ostamassani egerby kaapissa oli lasioven saranan vieressä noin 2cm pitkä kolhu, mistä oli myös lähtenyt maali. Meiltä on lähimpään Jyskin liikkeeseen matkaa noin 70-80 km, niin en lähtenyt vaihtamaan kaappia. Matkakustannukset olisivat suuremmat kuin kaapin arvo.

Oprindeligt skrevet på jysk.fi

Skrevet af: Tarmo Raita By: 43440 Pylkönmäki Alder: 55-64 Køn: Mand
12/09/2017

Kaappi rajattuun tilaan

Kaappi on kompakti kooltaan on ollut vaikea löytää näin syvyydeltään kapeaa kaappia ja olen tyytyväinen. Kokoominen on helppoa. Maalin haju saisi olla vähäisempi, ei sovi makuuhuoneeseen, mutta se näyttää pikkuhiljaa vähenevän.

Oprindeligt skrevet på jysk.fi

Skrevet af: Upi By: 02820 Espoo Alder: Over 65 Køn: Mand
06/03/2017

kaunis huonekalu keittiöön!

Ihana, kaunis väritään:) Naisellinen keittiön kaappi;) sopii myös kauniisti olohuoneeseen koristamaan tilaa!

Oprindeligt skrevet på jysk.fi

Skrevet af: minna By: imatra Alder: 45-54 Køn: Kvinde

Levering

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med click & collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger click & collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger click & collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.