Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Skrivebord PLOVSVAD 50x110 hvid/eg

Varenummer: 3602030

Skrivebord PLOVSVAD 50x110 hvid/eg

Denne vare kommer direkte fra vores leverandør. Læs mere.

  Pr. stk. 1199,-
 
1 anmeldelse(r)

Hvidt skrivebord med 3 skuffer i eg med metalstel. Bordet har med skrå ben og enkelt design et stilrent udtryk, som passer perfekt i det moderne hjem. B110 x H78 x D50 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Type: Skrivebord
Materiale:
Folie
,
MDF
,
Melamin
, Metal
Folie er en type af kunstfiner med en slidstærk overflade. Folien er lakeret eller imprægneret, og er oftest limet på en træfiberplade eller
MDF
-plade.
MDF-plader består af meget fine træfibre, der er presset hårdt sammen med lim.
Melamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
Farve: Hvid, Eg
Inklusiv: 3 skuffer
Størrelse samlet: Bredde: 50 cm, Længde: 110 cm, Højde: 78 cm
Samle info: Usamlet
Størrelse usamlet: Bredde: 67 cm, Længde: 123 cm, Højde: 22 cm
Vægt: 27 kg
Antal kolli: 2

Alle kundeanmeldelser

 
1 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
09/11/2018

KØB IKKE DETTE BORD

Bordet er ikke pengene værd. Første levering var der produktionsfejl, så bordet måtte sendes tilbage. Anden levering var der også problemer med produktionen, hvilket dog kunne løses, men måtte afmontere dele, hvilket var meget besværligt og tidskrævende. Skufferne glider dårligt og bordet er uforholdsmæssigt besværligt at samle. Til bordets pris så må man forvente at kvaliteten er højere end den aktuelle. Med den viden jeg har, så ville jeg aldrig købe bordet.

Skrevet af: Martino Montanari By: Brønshøj Alder: 45-54 Køn: Mand

Levering

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.