Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Stoleunderlag SORRING til hårde gulve

Varenummer: 3699001

Stoleunderlag SORRING til hårde gulve

  Pr. stk. 225,-
 
anmeldelse(r)

Plast. Stoleunderlag til hårde overflader. Med anti-slip-bagside. 90x120 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Materiale Plast
Størrelse samlet Bredde: 90 cm, Længde: 120 cm, Højde: 0,25 cm
Samle info Samlet

Alle kundeanmeldelser

 
28 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
18/03/2019

fin underlag

Helt som det skal være - dejligt at køre på med stolen, dæmper larm fra jul.

Skrevet af: By: 5500 Alder: 45-54 Køn: Mand
05/02/2019

REDDER GULVET

Vi har i vores kontormiljø været nød til at benytte os af disse underlag. Da vi i vores virksomhed var nød til at flytte kontor så vi hurtigt at de stole vi brugte efterlod mærker på gulvet, så det var enten nye stole eller underlag. Vi er glade for vores underlag på vores lille kontor hvor vi laver ny hjemmeside for virksomheder.

Skrevet af: By: Herning Alder: 35-44 Køn: Mand
19/10/2018

Slidstærkt underlag

Hele vores Digital marketing bureau bruger disse. De får lidt hurtige ridser, men vi kører på dem på andet år. godt produkt.

Skrevet af: By: kolding Alder: 25-34 Køn: Mand
19/10/2018

Stærkt underlag, og billigt

I forbindelse med vores Digitale marketing bureau har vi brugt disse som underlag. Der er har været ingen problemer dog bliver de lidt hurtigt ridset.

Skrevet af: By: Kolding Alder: 25-34 Køn: Mand
04/09/2018

Fint underlag

Underlaget er stift med håndtag, så det er nemt og fjerne og stille f.eks bag en dør. Jeg bruger det under min søns høje stol, det er nemt at rengøre, og kommer der gæster og der skal stå en ekstra stol, så flytter jeg det nemt og hurtigt om bag døren ind til stuen, der altid står åben, så kan det ikke ses og er ikke i vejen.

Skrevet af: By: Charlottenlund
26/08/2018

Fuld valuta for pengene

Hos >a href="https://bestsite.dk">Bestsite Online Marketing har vi brugt dem i et stykke tid. Rigtig god kvalitet til prisen!

Skrevet af: By: Fredeikssund Alder: 45-54 Køn: Mand
08/02/2018

Perfekt - og til en god pris

Vi har i mange år været trofast kunde hos Jysk - også på deres webshop. Vi - Klint WebDesign <a href="https://klintwebdesign.dk">arbejder selv med webdesign og hjemmesider</a>, hvor det er vigtig at følge med tiden og levere den rigtige vare til den rigtige pris. Værdier som Jysk altid har levet op til på bedste måde. Og ja, underlaget her er endnu et godt køb hos Jysk

Skrevet af: By: Gelsted Alder: 55-64 Køn: Mand
28/12/2017

Kan anbefales

Hos <a href="https://www.trolle-reklame.dk/">Trolle Reklame</a> har vi på vores kontorer altid brugt stoleunderlag fra Jysk. Ikke at det kun er billigt, men det er bestemt også i en god kvalitet.

Skrevet af: By: København Alder: 25-34 Køn: Mand
22/12/2017

Billigt og god underlag

Dengang vi skulle udskifte vores nuværende underlag til vores stole, faldt vi over dem hos Jysk. Dem vi skulle erstatte var den dyre model til 600kr pr stk. Derfor valgte vi at købe et af disse for at se om de levede op til vores forventninger. Det gjorde de, og derfor har vi valgt at købe 30 stks til alle vores stole i vores virksomhed <a href="https://ny-hjemmeside.dk/">Ny Hjemmeside</a>. En beslutning vi absolut ikke har fortrudt. Vi køber flere og flere ting i Jysk. Det er helt klart value for money.

Skrevet af: By: SIlkeborg Alder: 35-44 Køn: Mand
19/01/2017

Ridser gulvet, men er godt at køre på

Vi har desværre haft erfaring med, at det har ridset vores gulv utrolig meget eftersom sandkorn kan "snige sig" ind under og laver mærker. I starten støvsugede vi regelmæssig under for at undgå dette, men efter blot 2,5 måned uden støvsugning var der mange ridser at se på gulvet.

Skrevet af: By: 9000 Alder: 15-24 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

Vi anbefaler følgende tilbehør og relaterede varer