Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

JYSK i gardin-offensiv

02.02.2010

JYSK skifter koncept på markedet for gardiner og tilbyder nu opmåling og montering i hjemmet.

JYSK tager nu et kæmpe skridt på det store marked for tilbehør til vinduet og flytter kampen om kunderne ind i folks hjem – og tilbyder nu en totalløsning inden for gardiner i alle afskygninger. Fremover kan man bestille professionelle gardinmontører i JYSKs butikker, der både foretager opmåling og efterfølgende ophængning af gardiner og persienner.

»Der er et stigende marked inden for disse totalløsninger i folks hjem, og vi vil også gerne give vores kunder et godt tilbud på dette område,« siger Peter Andsager, indkøbschef i JYSK.

Han tror på, at JYSK kan tilbyde meget konkurrencedygtige priser inden for totalløsninger til vinduet – og at denne form for hjemmeservice inden for gardiner og persienner er i tidens ånd.

»Det kan være hårdt arbejde at måle op og sætte gardiner op. Så nu kan vores kunder vælge at overlade den del af arbejdet til fagfolk. Og så kan gør-det-selv-folket naturligvis fortsat selv vælge at sætte gardiner op, som de har købt i JYSK,« siger Peter Andsager.

JYSK tilbyder metervarer i cirka 300 forskellige designs i tre prisgrupper, og leveringstiden er cirka tre uger. Desuden har JYSK et stort udvalg af både rulle-, lamel-, folde- og plisségardiner samt persienner i specialmål.

Gardiner i specialmål har været en del af JYSKs i sortimentet i cirka 20 år.

Yderligere information, kontakt:
Lea Sleimann, Communications & PR Coordinator i JYSK, 40905051, lea@jysk.com.

Lars Larsen åbnede sin første butik i 1979. I dag er JYSK en international koncern med 2.000 butikker i 34 lande og cirka 17.000 medarbejdere. JYSK ønsker at være et godt tilbud for alle og har en ambition om at blive udbredt i hele verden. Koncernen ejes af Lars Larsen, og den årlige omsætning er på cirka 18,5 milliarder kroner.

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.