GREEN WEEK - SPAR OP TIL 60%

Julenisser, lysestager med snoede lys, vase med kunstig blomst, lysestage og sort lanterne foran hvid sofa

Kom i julestemning med den nye Nordic Mood-kollektion

Du behøver ikke skifte hele din bolig ud for at skabe en hyggelig og varm julestemning. Du kan nemt kombinere din helårsindretning med traditionelle julenisser, røde puder og gyldent nips.

Julen er hjerternes fest og en højtid, der lægger op til ægte indendørshygge. Derfor er det også vigtigt at skabe et hjem med julestemning, der indbyder til samvær.

Gylden lysestage, julenisser og gylden vase med grangrene og julekugler


Du kan pynte op til jul med ganske få virkemidler. Den nye kollektion kombinerer varer, som kan bruges hele året rundt, med elementer, der skaber en hyggelig, varm julestemning, så du kan nyde højtiden med dine nærmeste.

Lysestagerne ELDARIT kan i sig selv bruges hele året rundt, men hvis de er kombineret med snoede lys i varme julefarver, emmer de pludselig af julestemning. Det er de organiske former og de rustikke materialer blandet med de lækre, varme farver, der skaber den hyggelige juleindretning,” siger Tina Nymann, der er Category Buyer i JYSK.

Vindueskarm med snoede lys i sorte lysestager


Med jul følger glimmer og guld. Hvorfor ikke sætte GAVE kunstige blomster i den gyldne vase MALIAS og nyde den flotte shimmer-effekt og det varme udtryk.

Gylden vase med kunstige blomster

Traditionel jul med et moderne look

Julenisser hører selvfølgelig til i din december-indretning. Den nye Nordic Mood kollektion har en moderne tilgang til den traditionelle nisse, som har fået den grå hue trukket ned over øjnene.

Sort lanterne, kunstigt juletræ og julenisse


”Nisser hører sig julen til. Så vi ønskede en traditionel nisse i kollektionen, der passede ind i moderne indretning. HALM-nissen er et rigtig godt bud på, hvordan en nisse kan passe ind i de fleste hjem. De dæmpede røde og grå farver skaber varme, og teleskopbenene gør det nemt at justere højden og give nissen forskellige udtryk,” fortæller Tina Nymann.

Den varme julestemning kan også skabes med pyntepuder og plaider. Den nye Nordic Mood-kollektion bringer den hyggelige julestemning frem med det varme TRILOBIT-vattæppe og den mørkerøde farve med guld-broderede stjerner på RIND-puden.

Hynder og quiltet tæppe med julemotiver i hvid sofa


Kollektionen er til salg i løbet af oktober i alle JYSK-butikker og på JYSK.dk.

Udforsk mere

Den personlige billedvæg: Tips og idéer

Værtindegaver til påskefrokosten

Ideer til årets temafest: Eurovision Song Contest

Praktisk indretning med kunstige planter

Find din lokale JYSK-butik

Få råd og vejledning fra vores butikspersonale, og se vores brede udvalg i butikken.