Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Viskestykke CHEF 50x100 3stk/pk blå

Varenummer: 2403900

Viskestykke CHEF 50x100 3stk/pk blå

  Pr. pk. 25,-

Specifikationer

Materiale 100% bomuld
Materiale Forside:100% bomuld,Bagside:100% bomuld,Bort:100% bomuld
Vask 95°C
Blegning Må ikke bleges
Tørretumbling * Tørretumbling muligt ved lav temperatur (max. 60ºC)
Strygning ** Strygning muligt ved normal temperatur (max. 150ºC)
Rens Tåler ikke kemisk rens
Instruktion Vaskes før brug
Størrelse Bredde: 50 cm, Længde: 100 cm
Krymp 5-7 %
Miljø- og sundhedsmærkninger
OEKO-TEX 100
Produkter der bærer mærkningen ”Tiltro til tekstiler”, opfylder de strenge testkriterier opsat af den internationale OEKO-TEX®-forening, og er fri for sundhedsskadelige stoffer.
Vægt 230 g/m².
Egenskab Garnfarvet

Alle kundeanmeldelser

 
6 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
22/11/2018

Gode viskestykker

De er gode viskestykker kan anbefaldes.

By: København N Alder: 55-64 Køn: Mand
17/05/2018

Udemærkede lange viskestykker

Husk at vaske dem først

By: København Alder: 35-44 Køn: Mand
12/01/2018

Viskestykke

Det er altid være vores fortruke

By: Augustenborg Alder: 45-54 Køn: Kvinde
22/04/2015

Skuffet

Allerede efter første vask var mange syninger og ophænget gået op i kanterne. Efter andet vask - endnu flere..... Hvad mon der sker gang nr. 3?

By: Århus Alder: 15-24 Køn: Mand
24/03/2015

de bedste

viskestykker De holder båden formen og farven, selv efter mange vaske. Super til den pris

By: Århus Alder: 25-34 Køn: Kvinde
04/02/2014

Mange anvendelsesmuligheder.

Jeg pudsede vinduer, det er viskestykkerne også fortrinlige til, mens jeg tænkte på en værtinde gave, så kom tanken: hvorfor ikke brodere køkkenmotiver på nogle? som tænkt så gjort, bagefter kom der et satinbånd om. Der var en hurtig og unik gave, som vakte jubel. Viskestykkerne er også, i en snæver vending, gode som grydelapper. Mine viskestykker, er blevet vasket ved høj temperatur

By: Odense N.

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.