Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Vasketøjskurv RONALD B34xL45xH62cm sort

Varenummer: 3811840

Vasketøjskurv RONALD B34xL45xH62cm sort

  Pr. stk. 125,-

Specifikationer

Materiale 100% polypropylen
Størrelse Bredde: 34 cm, Længde: 45 cm, Højde: 62 cm
Farve Sort

Alle kundeanmeldelser

 
39 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
07/04/2018

Vaskerøjskurv

Hurtig levering. God rumlig vasketøjskurve

By: Greve Alder: 45-54
27/03/2018

Tilfreds

Hurtig service

By: Ørum Djurs Alder: 35-44 Køn: Kvinde
05/05/2017

Pæn vasketøjskurv

Praktisk, ser dyrere ud end den er. God størrelse

By: Randers Alder: 55-64 Køn: Kvinde
16/04/2017

God vasketøjskurv

Denne vasketøjskurv har en dejlig størrelse og er god at transportere tøjet i. Derudover er den ret flot, så det ikke gør noget at den står fremme.

By: Herning Alder: 15-24 Køn: Kvinde
21/01/2017

God vasketøjskurv

Fantastisk størrelse og yderst holdbar vasketøjskurv.

By: Horsens Alder: 15-24 Køn: Kvinde
04/07/2016

Flot

Den er rigtig fin og meget brugbar, men låget passer ikke helt og går ikke pænt i.

By: Århus Alder: 25-34 Køn: Kvinde
26/06/2016

Blev aldrig kontaktet

Dårligere end dårlig

By: Bramming Alder: 55-64 Køn: Mand
14/02/2016

Fin vasketøjskurv

Den lever op til forventningen

By: Tarm Alder: 35-44 Køn: Kvinde
07/02/2016

PERFECT

Kanon vasketøjskurven med låg fastgjort til en side, enhver side i længde eller korte side, som du ønsker. Masser af plads! Pænt flette mønster. Rigtigt godt til prisen.

By: Holbæk Alder: 25-34 Køn: Kvinde
04/11/2014

Bedste plastik kurv, jeg har oplevet

Produktet er lavet af plastik, som for mig altid har været "no-go" baseret på når det knækker så smadre det tøjet. MEN denne her er SKØN! Gode håndtag i siderne med god beskyttelse og afrunding af plastikken, gør du ikke føler at du skære hænderne som på mange andre modeller. Låget kan sættes let fast og da det kan hæftes fast i alle fire sider af toppen, tilpasses den nemt den vi

By: Slagelse

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.