Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Vasketøjskurv RONALD B34xL45xH62cm hvid

Varenummer: 4921000

Vasketøjskurv RONALD B34xL45xH62cm hvid

  Pr. stk. 125,-

Specifikationer

Materiale 100% polypropylen
Størrelse Bredde: 34 cm, Længde: 45 cm, Højde: 62 cm
Farve Hvid, Hvid

Alle kundeanmeldelser

 
68 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
07/04/2018

Vaskerøjskurv

God og rumlig tøjkurv. Hurtig levering

By: Greve Alder: 45-54
02/04/2017

Vasketøjskurv

Bedre end andre plastik kurve, da den er meget mere massiv og stabil

By: brønshøj Alder: 35-44 Køn: Kvinde
28/02/2017

Ergonomisk kvalitetsvasketøjskurv!

Den er handy og man river ikke fingrene på den!

By: Odense Alder: 35-44 Køn: Mand
20/02/2017

Fantastisk og holdbar

Jeg fik denne vasketøjskurv, da jeg flyttede hjemmefra i 2013. Den har sidenhen været med til 4 flytninger, hvor der er blevet pakket ting ned i den, og de seneste 2 år har den været med nede i vaskekælderen cirka en gang om ugen. Og den fremstår bare stadigvæk som helt ny her 3,5 år senere. Så bliver det altså ikke billigere! Og så er der god plads i den.

By: Holsted Alder: 15-24 Køn: Kvinde
09/09/2016

Stor og høj

dejlig stor kurv med masser plads

By: 2606 Brøndby Alder: 45-54 Køn: Kvinde
21/08/2016

Udemærket

Det er en ok vasketøjskurv. Købte 2 stk. og kvaliteten er fin så de kan tåle at stå oven på hinanden.

By: Herlev Alder: 35-44 Køn: Kvinde
13/08/2016

Vasketøjskurv

Syntes det er et super produkt

By: Nyborg Alder: 25-34 Køn: Kvinde
19/05/2016

Vasketøjskurv

Super flot og stilren vasketøjskurv.

By: Bramming Alder: 55-64 Køn: Kvinde
17/04/2016

Lækker kurv til prisen

God kvalitet, fungerer fint, ser ud som på billedet. Rummelig og plads til tøjet.

By: København N Alder: 15-24 Køn: Kvinde
09/02/2016

Let og pænt design

Rengøringsvenlig og god størrelse samt billig

By: Kgs lyngby Alder: Over 65 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.