Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Vasketøjskurv KARLSSON B45xL47xH58cm

Varenummer: 4969500

Vasketøjskurv KARLSSON B45xL47xH58cm

Pr. stk. 79,95 Pr. stk. 40,-

Specifikationer

Materiale Bomuld, Polyester, Træ
Størrelse Bredde: 45 cm, Længde: 47 cm, Højde: 58 cm
Farve Natur, Råhvid
Anvendelse Indendørs

Alle kundeanmeldelser

 
4 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
19/12/2018

Den er super

Den er simpelhen super og nem at bære rundt på. Der kan være mere i den end man lige tror.

Skrevet af: Maria Pedersen By: Nr. Bork Alder: 15-24 Køn: Kvinde
26/11/2018

Rigtig dårlig holdbarhed og kvalitet

Træstellet på den første faldt fra hinanden efter kun 2-3 måneder, hvilket er forståeligt fordi det kun er limet sammen... På den anden faldt det fra hinanden ca. en måned efter, hvilket blev fikset med nyt lim. Derudover krybber stofposen meget i vask - selv ved 30-40 graders vask. Jeg kan ikke anbefale den her vasketøjskurv selvom den er billig - det er den simpelthen for skrøbelig og dårligt konstrueret til.

Skrevet af: Kristian D. S. Benckendorff By: Højbjerg Alder: 25-34 Køn: Mand
25/01/2018

kätevä

Kevyt ja kätevä. Mahtuu runsaasti tavaroita. Kiva, että pussi voi ottaa pois ja pestä.

Oprindeligt skrevet på jysk.fi

Skrevet af: NP By: Muonio Alder: 35-44 Køn: Kvinde
17/10/2018

Excellent

Good quality and bigger than it looks. Amazing for the price

Oprindeligt skrevet på jysk.co.uk

Skrevet af: Courtney By: Cannock Alder: 15-24 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.