Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Vasketøjskurv GODTFRED B40xL30xH61cm

Varenummer: 3800901

Vasketøjskurv GODTFRED B40xL30xH61cm

  Pr. stk. 100,-

Specifikationer

Materiale Papir, Terylene
Størrelse Bredde: 40 cm, Længde: 30 cm, Højde: 61 cm

Alle kundeanmeldelser

 
44 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
18/08/2018

Meget tilfreds...

Meget pæn... Har købt 3 stk., og bruger dem ikke kun til vasketøj, men også til opbevaring af 15 kg poser vildtfuglefrø, ser pænt ud i gangen.

By: Ølgod Alder: 45-54 Køn: Mand
24/04/2018

Flot kurv! men falder fra hinaden..

Helt fin og meget flot vasketøjskurv! Men den er bestemt ikke til at flytte rundt på og kan ikke fyldes helt, uden at den falder fra hinanden... Har haft to og det har været det samme med begge desværre.

By: Svenstrup J Alder: 15-24 Køn: Kvinde
06/04/2018

Fin til prisen

Rigtig fin vasketøjskurv til prisen. Er glad for den, og synes materialet er godt.

By: Aalborg Alder: 25-34
17/07/2016

Super

Denne vasketøjskurv er meget flot og meget praktisk i brug. Vil pynte enten badeværelse eller soveværelse.

By: København Alder: 45-54 Køn: Kvinde
18/04/2016

Ikke super god

Vores har vi kun haft nogle måneder. Er ikke god hvis den skal flyttes rundt - så er materialet for svagt. Siderne buer og låget hænger i laser. Men fin til prisen hvis den bare står.

By: Herlev Alder: 35-44 Køn: Kvinde
13/04/2016

Luksus kurv

Jeg er super glad for min nye kurv hvor jeg kan sætte mit snavsede tøj. Det er super god kvalitet, og udover det så den bare ganske god at have i soveværelset.

By: Brønshøj Alder: 15-24 Køn: Kvinde
05/04/2016

Billig og rummelig

Vi har tidligere haft denne vasketøjskurv og var tilfredse med rimeligheden.

By: København Alder: 35-44 Køn: Mand
29/12/2015

Kan ikke anbefales!

Vi har haft to af denne vasketøjskurv og den ene var dårligere end den anden.. Efter en måneds tid, gik velcroen i stykker, derefter faldt det indvendige stof af og til sidst faldt låget helt af.. Trods at vi kun havde haft dem i ca. 3 måneder... Kan bestemt ikke anbefales, hvis de skal flyttes kun på og man tit skal åbne og lukke låget på den...

By: Odense V Alder: 15-24 Køn: Kvinde
11/10/2015

Ikke pengene værd.

Velkrolukningen holdt i 2-3 dage, bonen havde vi desværre ikke gemt.

By: Fredericia Alder: 35-44 Køn: Mand
26/02/2015

Nej

Der var ikke gået ret lang tid før låget på den begyndte at falde sammen. Kan ikke anbefale den.

By: 4700 Alder: 25-34 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.