Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Tørrestativ LEIFHEIT PEGASUS 180 MAXX

Varenummer: 4939500

Tørrestativ LEIFHEIT PEGASUS 180 MAXX

  Pr. stk. 350,-

Specifikationer

Materiale Polypropylen/polyester, Stål
Størrelse Bredde: 55 cm, Længde: 196 cm, Højde: 108 cm
Farve Blå, Rød, Hvid

Alle kundeanmeldelser

 
7 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
29/11/2018

Godt køb

Der står dog på jeres hjemmeside at det er 108højt, men det er rent faktisk 128 højt

By: Holeby Alder: 25-34 Køn: Kvinde
19/11/2018

Tørrestativ

Købt et tørrestativ LEIFHEIT PEGASUS 180 MAXX et særdeles godt køb og rimelig leveringstid.

By: Vanløse 2720 Alder: Over 65 Køn: Mand
18/07/2018

Stort solidt tørrestativ

Dejligt stort tørrestativ der tillige har en højde så lange jeans kan hænge til tørre uden at ramme gulvet/fliserne

By: Odense
07/01/2018

God og stabil

Stabilt højt tørrestativ

By: Kolding Alder: 25-34
22/02/2017

Super praktisk og god kvalitet

Vi havde det problem, at skjorter og trøjer rørte gulvet på vores tidligere tørrestativ, så vi brugte dørhåndtag til at hænge tøj på. Det behøver vi ikke længere med dette høje tørrestativ, og det er rigtig fint. Står solidt og er i god kvalitet.

By: Roskilde Alder: 25-34 Køn: Mand
28/08/2018

Det beste tørkestativet?

Skikkelig solid stativ med veldig god plass og ekstra høyde. Litt dyrt men så varer det kanskje noen år.

Oprindeligt skrevet på jysk.no

By: 3870
10/08/2017

Värt pengarna

Köpte detta då jag var less på billiga stativ som går sönder hela tiden. Det är högt och robust, har plats till en t-shirt i herrstorlek xl på "vingarna" och två i bredd i mitten. Dessutom tar inte lakanen i golvet. Ångrar att jag inte köpte det tidigare!

Oprindeligt skrevet på jysk.no

By: Ålesund Alder: 25-34 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.