Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Strygebræt LEIFHEIT B39xL157xH84/95cm

Varenummer: 4927100

Strygebræt LEIFHEIT B39xL157xH84/95cm

  Pr. stk. 350,-

Specifikationer

Materiale Jern, Polyester, Polypropylen
Størrelse Bredde: 39 cm, Længde: 157 cm, Højde: 84 - 95 cm
Farve Hvid
Batterier Ekskl.
Anvendelse Indendørs

Alle kundeanmeldelser

 
11 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
07/10/2018

5-5 for prisen

virker som det skal

By: Aarhus Alder: 15-24 Køn: Mand
20/10/2017

Fint strygebræt

Fungerer super og er stabilt. Et godt køb til pengene.

By: Vallensbæk Strand Alder: 35-44 Køn: Kvinde
14/05/2017

super tilfreds med købet

meget lækkert at bruge meget stabil

By: Randers Alder: 45-54 Køn: Mand
03/05/2017

Rigtig god

Super fin! Især til prisen

By: 8000
02/01/2017

Fuld tilfredshed

Alt gik perfekt, fra ordre bestilling til varen befandt sig hos mig. Så nu kan der stryges !!

By: Nørresundby Alder: Over 65 Køn: Kvinde
24/04/2016

Ikke godt nok

Jeg forventede en bedre kvalitet fra Leifheit, men måske har jeg blot været uheldig med det strygebræt, jeg har fået. Betrækket er løst og laver hele tiden folder i siderne, jeg har forsøgt at stramme det ydeligere, men det hjælper ikke. Stoffet, betrækket er lavet af, "hænger fast" i tøjet, og man skal løfte og flytte tøjet, i stedet for at trække tøjet hen over brættet. Derudover er metallet under betrækket bulet, hvilket bestemt ikke letter strygningen. Som prikken over i'et knirker det noget så grusomt. Hvis man ønsker et strygebræt, der letter strygningen, så find et andet. Jeg selv må også ud og finde endnu et nyt strygebræt, så strygningen kommer til at gå hurtigere og lettere igen.

By: København Alder: 35-44 Køn: Kvinde
27/03/2016

Helt fantastisk opfindelse

Det er et mirakel, hvad denne opfindelse har gjort for mine krøllede skjorter. Havde nogen dog bare fortalt mig om et strygebræt langt tidligere i mit liv.

By: Cph Alder: 35-44 Køn: Kvinde
13/03/2016

Lige, hvad jeg stod og manglede!

Nu har jeg gået længe og ventet på et godt tilbud på dette strygebræt... Og her var det! Let, stabilt og endelig er jeg fri for at få de der trælse mønstre på mit tøj, som mit gamle strygebræt gav! Jubiii...

By: Viborg Alder: 45-54 Køn: Kvinde
29/02/2016

Strygebræt

Som angivet i beskrivelsen er det et strygebræt. Det var præcis det som jeg stod og manglede, og det lever op til alle mine forventninger. Virker solidt, mønsteret er stille og roligt. Er fladt. Optimalt strygebræt.

By: Skødstrup Alder: 25-34 Køn: Mand
20/01/2014

En god ven at have ved hånden

Dampstrygebræt til strygning også med dampstation, kan også bruges uden damp. Let at folde ud ikke for tungt, men stabil ved brug. Man kan altid finde et nyt og farverigt betræk.

By: Kruså

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.