Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Spejl RUDE 72x162 sølv

Varenummer: 3805060

Spejl RUDE 72x162 sølv

  Pr. stk. 699,-

Specifikationer

Materiale Paulownia, Spejlglas
Farve Sølv
Størrelse samlet Bredde: 72 cm, Højde: 162 cm, Dybde: 3 cm
Yderligere info Facetslebet glas.

Alle kundeanmeldelser

 
403 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
24/01/2019

Fint spejl

Levede helt op til forventningerne.

By: Glostrup Alder: 25-34 Køn: Kvinde
18/09/2018

Flot spejl

Flot spejl, men første spejl var revnet, andet spejl var der fejl-boble i glasset, men alle gode gange 3, så fik vi det flotte spejl uden fejl

By: Måløv Alder: 55-64 Køn: Mand
17/09/2018

ok

Er yderst tilfreds med købet

By: Hanstholm Alder: 45-54 Køn: Kvinde
02/07/2018

Spejl RUDE

Rigtig fint spejl til kr. 350.

By: 5700 Alder: 55-64 Køn: Mand
24/03/2018

Spejl

Det er fint nok

By: Ballerup Alder: 45-54 Køn: Mand
17/04/2017

Ug med kryds og slange

Rigtig flot spejl til en fantstisk pris

By: Næstved Alder: 55-64 Køn: Mand
16/12/2016

Spejl.

Jeg havde reserveret den ene farveramme, og fik den anden. Men den fejl kan ske. Jeg er måske endt op med bedre at kunne lide den farve jeg endte med ;-) Spejlet har i hvert fald stor glæde her hjemme.

By: Stoholm Alder: 15-24 Køn: Kvinde
29/08/2016

Lækkert spejl

Elsker det rustikke lidt slidte look spejlets ramme har.

By: Fredensborg Alder: 15-24 Køn: Kvinde
02/08/2016

Flot spejl

Super flot spejl i god kvalitet

By: Ringsted
05/07/2016

Spejl

Super fint spejl er rigtig glad for det god service

By: Hals Alder: 15-24 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.