Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Pyntepude LOTUS 50x50cm imt.pels brun

Varenummer: 4848726

Pyntepude LOTUS 50x50cm imt.pels brun

Pr. stk. 149,- Pr. stk. 40,-

Specifikationer

Betræk
Materiale: 100% polyester
Materiale: Forside:100% polyester,Bagside:100% polyester
Vask: Nej
Blegning: Må ikke bleges
Tørretumbling: Må ikke tørretumbles
Strygning: Må ikke stryges
Rens: Tåler ikke kemisk rens
Instruktion: Kan pletrenses med vand
Vægt: 350 g/m².
Egenskab: Imiteret pels
Farve: Brun, Hvid
Pude
Fyld: 100% polyester
Fyldvægt: 450 g
Størrelse: Bredde: 50 cm, Højde: 50 cm
Størrelse: 50x50

Alle kundeanmeldelser

 
192 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
11/01/2018

Kan ikke vaskes.

God pude ellers. Dejlig blød, men en lynlås ville være en rigtig gode ide.

Skrevet af: Renee Vejbirk By: Varpelev Alder: 45-54 Køn: Kvinde
07/05/2017

Flotte puder

De er flotte end de er bløde.

Skrevet af: Mia Skaarup By: Vamdrup Alder: 45-54
09/12/2016

Pude

En pen , passe størrelse og blød pude , jeg er meget tilfreds med købet

Skrevet af: Linda ingemoen By: Kastrup Alder: 45-54 Køn: Kvinde
07/12/2016

pyntepude

meget god. store og blod

Skrevet af: Jana Osmani By: Brønshøj Alder: 35-44 Køn: Kvinde
06/12/2016

Stylish Decor

We boought these pillows with the purpose of using them as decoration, and bed cover. They turned out to be extremely comfortable and cozy for when you just simply want to drink some hot chocolate, cuddle with your loved one and watch a chick flick. If you have a bit of feeling to styling your apartment I can assure you that these pillows will give your place a positive energy and a great look.

Skrevet af: Lorand Farkas By: København Alder: 25-34 Køn: Mand
25/04/2016

Hul i lækker pude!

Egentlig burde puden få 5 stjerner, den er fantstisk, og eller de er fantastiske. Dog går der hul i dem, når som du fjerner makatet som er syet i puden, så vil du ikke havde en skarp lille makat kant og eller hul i puden, der hvor vaske anvisningen stikker ud. så køb andet stedse. Jeg havde fået to i gave, hvor problemet hurtigt kom, jeg henvendte mig i Jysk Vejle, for at høre hvordan jeg kunne fjerne makatet og eller hvad som jeg skulle gøre. Derefter købte jeg to nye og må nu erkende at fjerne makatet som jeg havde fået fortalt dette, ikke lod sig gøre, for nu er der hul i begge de nye også.

Skrevet af: Jens Rasmussen By: Vejle Alder: 45-54
05/04/2016

Lækre puder

Er meget glad og tilfreds med mine 4 nye puder som jeg fik på tilbud til 270kr.

Skrevet af: Anita Overgaard By: Struer Alder: 35-44 Køn: Kvinde
28/10/2015

Lækker pude

Det er helt sikkert favorit puderne i sofaerne. De er store, bløde og giver en god blød støtte op ad et måske lidt hårdt armlæn. Jeg har vasket dem én gang med godt resultat. Selvom de er lyse synes jeg ikke de er sarte eller kommer til at se nussede ud. Kan klart anbefale dem.

Skrevet af: Michaela hansen By: holbæk Alder: 25-34 Køn: Kvinde
18/05/2015

Bedste køb nogensinde

Jeg købte varen sidste jul og jeg har været lykkelig for dem siden da. De er utrolig pæne og rigtig rigtig lækre bløde. De er lidt store men jeg kan klart anbefale dem til alle.

Skrevet af: Sofie By: ruds vedby Alder: 15-24 Køn: Kvinde
10/04/2015

Favorit puderne

Vildt lækre puder, jeg er utrolig glade for mine, de er bløde, dejlige og utrolig pæne. Helt klart favorit puderne!

Skrevet af: Emma By: Tønder Alder: 15-24 Køn: Kvinde

Levering

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med click & collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger click & collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger click & collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.