Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Pyntekasse TORKILD B19xL19xH33cm sort

Varenummer: 4930300

Pyntekasse TORKILD B19xL19xH33cm sort

  Pr. stk. 79,95

Specifikationer

Materiale: Metal, Træ
Størrelse: Bredde: 19 cm, Længde: 19 cm, Højde: 33 cm
Farve: Sort, Natur
Anvendelse: Indendørs

Alle kundeanmeldelser

 
46 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
11/03/2017

Sød

God str.

Skrevet af: Pernille By: Solbjerg Alder: 25-34 Køn: Kvinde
16/02/2017

rigtig fin og trendy

kan sættes i vindueskarmen eller på bordet med et par små blomster - så nogen der hængte den på væggen med 2 porcelæns spurve. Det så rigtig godt ud

Skrevet af: Annemette Hovmand By: Skævinge Alder: 45-54 Køn: Kvinde
26/12/2016

Elsker mit lille hus!

Jeg elsker mit lille hus! Det pynter så fint i mit hjem, også er det dekoreret med samme stil som på billedet her :-) vil klart anbefale dette produkt!

Skrevet af: Belinda Nielsen By: Gislev Alder: 15-24 Køn: Kvinde
22/08/2016

SUPER.

SUPER kasse og meget STABIL. Samtidig er den "tung", så den står godt fast, sådanne at lys står plan og man behøver ikke at være bange for at lysene, vælter.

Skrevet af: Tina Rabæk By: Tønder Alder: 45-54 Køn: Kvinde
12/04/2017

Decoratief pronkstuk

Staat heel mooi bij mij op de schouw! Heel decoratief en helemaal af met zandloper en blokjes 'love en home'.

Oprindeligt skrevet på jysk.be

Skrevet af: Nathalie By: Schoten Alder: 35-44 Køn: Kvinde
30/10/2016

Светлина в къщи!

Леко, ажурно, но здраво! Обичам комбинацията на метал и дърво. Има точното място в моя дом!

Oprindeligt skrevet på jysk.bg

Skrevet af: Вили Ненчева By: Елин Пелин Alder: 55-64 Køn: Kvinde
08/04/2017

dekorační box

Krásné, jednoduché designové..moc pěkné a kvalitní provedení

Oprindeligt skrevet på jysk.cz

Skrevet af: Ivo By: Praha Alder: 35-44 Køn: Mand
15/03/2017

V jednoduchosti je krása:-)

Perfektný nápad, kvalitné vypracovanie, minimalistická dekorácia s maximálnym efektom i praktickým využitím. Domček mám na jedálenskom stole, okrem rastlinky a presýpacích hodín mám v ňom vždy poruke soľničku i koreničku.

Oprindeligt skrevet på jysk.cz

Skrevet af: Lea By: Jeseník Alder: 55-64 Køn: Kvinde
10/03/2017

Dekorační box

Dlouho jsem váhala ,ale nakonec jsem velice spokojená a jsem ráda,že jsem se rozhodla koupit. Box je skvělým doplňkem našeho obývacího pokoje.

Oprindeligt skrevet på jysk.cz

Skrevet af: Dana By: Králův Dvůr Alder: 45-54 Køn: Kvinde
26/01/2017

Box dekorační

Krásná stylová dekorace, jsem moc spokojena

Oprindeligt skrevet på jysk.cz

Skrevet af: Marta By: Jaroměř Alder: 35-44 Køn: Kvinde

Levering

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.