Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Håndpumpe SYDHALEN dobbeltvejs 2.8 ltr.

Varenummer: 4714100

Håndpumpe SYDHALEN dobbeltvejs 2.8 ltr.

  Pr. stk. 75,-
 
anmeldelse(r)

Plast. Kan både pumpe og tømme for luft. B12 x L23 x H40 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Størrelse Bredde: 12 cm, Længde: 23 cm, Højde: 40 cm
Materiale Plast
Farve Sort
Anvendelse Indendørs/udendørs

Alle kundeanmeldelser

 
33 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
09/06/2018

Super hurtig

Luftmadras er fuld på ingen tid, og det er ikke hårdt med denne pumpe

By: Odense NV Alder: 35-44
14/07/2017

God varer

God varer, der fungerer godt også for børn!

By: Nakskov Alder: 35-44 Køn: Kvinde
28/02/2016

Lyn hurtig og effektiv

Købte denne til min luftmadras. Den er lydhurtigt til at puste luft i madrassen og fylder ikke ret meget. Den er nemt gemt væk under sengen, når den ikke er i brug. Det kræver dog at man har lidt krafter, da den godt kan være lidt hård - men meget effektiv.

By: Valby Alder: 25-34 Køn: Kvinde
08/05/2015

:-)

Plni funkci, jakou ma mit!

Oprindeligt skrevet på jysk.cz

By: Praha
29/08/2016

patjapumppu

pieni kokoinen ja hyvin pelittää

Oprindeligt skrevet på jysk.fi

By: Helsinki
29/11/2018

kiváló pumpa

Ez a pumpa fenomenális, a kedvencem. Életem legjobb pumpálásàt köszönhetem neki.

Oprindeligt skrevet på jysk.hu

By: Budapest Alder: 25-34 Køn: Mand
09/09/2018

Könnyen használható. Sok levegőt ad.

Oprindeligt skrevet på jysk.hu

By: Budapest Alder: 25-34 Køn: Kvinde
12/04/2018

Könnyű pumpálni, de a fúvókat valakinek tartania kell.

A pumpához, két egyforma csatlakozó fej van, jó lenne eltérő méret. Kér ember tudja kényelmesen használni, mert például, egy medence felfújásánál, nem marad bent a fúvóka, azt ott kell tartania valakinek.

Oprindeligt skrevet på jysk.hu

By: Szentmártonkáta Alder: 55-64 Køn: Kvinde
04/01/2018

Tökéletesen teszi a dolgát

Remekül bevált, olcsóbb mint a konkurenst termékek. Nagy csodát nem kell várni tőle, de a feladatát, alkalmankénti használat mellett tökéletesen teljesíti.

Oprindeligt skrevet på jysk.hu

By: Domaszék Alder: 25-34 Køn: Mand
22/11/2016

Ideális választás

Vendégágyhoz tökéletes.

Oprindeligt skrevet på jysk.hu

By: Szombathely Alder: 45-54 Køn: Mand

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.