Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Luftm. VELOUR DURABEAM B99xL191xH46

Varenummer: 4702700

Luftm. VELOUR DURABEAM B99xL191xH46

  Pr. stk. 599,-
 
anmeldelse(r)

Vinyl med blød overflade af velour. Indvendig konstruktion med stabiliserende Fibre-Tech® nylontråde. Med indbygget elpumpe. Inkl. opbevaringstaske. B99 x L191 x H46 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Størrelse Bredde: 99 cm, Længde: 191 cm, Højde: 46 cm
Størrelse usamlet Bredde: 39 cm, Længde: 17 cm, Højde: 37 cm
Vægt 6 kg
Materiale Vinyl
Overflade materiale Velour
Udstyr Indbygget elpumpe
Medfølger Opbevaringstaske
Oppumpningstid 2 minutter

Alle kundeanmeldelser

 
75 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
09/09/2018

rigtigt god luftmadras

luftmadrasen er rigtig god den holder luften .og er lige til plads og behagelig at ligge på

By: skødstrup
20/06/2017

Om luftmadress

Hej Denne luftmadress, er rigtig god At sove på og flot god pris

By: Vordingborg Alder: 35-44 Køn: Mand
19/06/2017

Ok til prisen

Den har lidt svært ved at holde luft i 8 timer. Man ligger noget blødere om morgen end når man ligger sig om aften og jeg vejer kun 80kg. Alt i alt dog en god madras til 499 og fylder ikke meget.

By: København
20/04/2017

God madras

En god madras til en fin pris. Jeg kan anbefale at købe denne.

By: Gilleleje Alder: Over 65 Køn: Mand
17/02/2017

Luftmadras

Vi har kun prøvet dem en gang. Den ene er ok - den anden taber luft. Det er dog dejligt at den er lidt bred, så der er plads til "at hoppe" når man vender sig.

By: Østbirk Alder: 35-44 Køn: Kvinde
10/01/2017

Luftmadras VELOUR DURABEAM B99xL191xH46

man ligger godt i forhold til de billige, men mister luften og efter 12 dage gik den op i svejsningen og så det var en kort fornøjelse.. det var blot nr. 2 fra jysk, der ikke kunne holde i svejsningen.. surt show.. desværre kunne det ikke byttes, da kvitteringen manglede. det gode ved den var størrelsen, den var dejlig stor og man kunne vende sig om natten uden problemer, så havde den ikke de problemer, så havde det været en guldseng :-)

By: 8920 Randers Alder: 45-54 Køn: Mand
26/10/2016

Luftmadras VELOUR DURABEAM B99xL191xH46

Nem og smart luftmadress, der er nem at "puste" op med den indbyggede elektriske pumpe, man ligger rigtig godt på den. Samme smarte funktion når luften tømmes ud også med den indbyggede pumpe herefter fylder den næsten ingenting og ligges i den medfølgende lille taske og gemmes væk.

By: København S Alder: 55-64 Køn: Mand
14/03/2016

Som at sove på en ballon

Jeg har før prøvet de "almindelige" luftmadraser og tænkte at nu hvor jeg skulle købe en ny så ville jeg betale ekstra og få mig en luksus luftmadras. Men det er som at sove oven på en ballon, den ruller og gynger hver gang man bevæger sig, prøvede at tage luft ud af den men det hjalp ikke. Hvis du skal købe en luftmadras så køb en af de "almindelige"

By: Haderslev Alder: 25-34 Køn: Mand
16/03/2018

Няма пълно щастие...

Леглото е сравнително удобно за спане. Друго предимство е малкото тегло. Неудобство е необходимостта да се включва помпата всяка вечер, защото спада чуствително за едно денонощие.

Oprindeligt skrevet på jysk.bg

By: СОФИЯ Alder: 55-64 Køn: Mand
09/09/2018

Komentar

Više nego sam očekivao!

Oprindeligt skrevet på jysk.ba

By: Modrica Alder: Over 65 Køn: Mand

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.