Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Loungestol FALKENBERG grå

Varenummer: 3782101

Loungestol FALKENBERG grå

  Pr. stk. 1999,-
 
4 anmeldelse(r)

Loungestol i aluminium og håndflettet, vejrbestandigt polyrattan. Inkl. ekstra tykke hynder med slidstærk, strukturvævet polyesterbetræk. B80 x H100 x D66 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Størrelse samlet: Bredde: 80 cm, Højde: 100 cm, Dybde: 66 cm
Sædehøjde: 46
Stole armlæns højde: 66 cm
Størrelse usamlet: Bredde: 66 cm, Længde: 100 cm, Højde: 80 cm
Vægt: 13 kg
Materiale stol: Stel:
Aluminium
, Ryg:
Polyrattan
, Sæde:
Polyrattan
, Armlæn:
Polyrattan
Aluminium er et let og elegant materiale, som ikke ruster. Det kræver ingen vedligehold og rengøres nemt med en fugtig klud.
Polyrattan er et syntetisk letvægtsmateriale. Det er slidstærkt, UV-beskyttet og vejrbestandigt.
Materiale:
Aluminium
,
Polyrattan
Aluminium er et let og elegant materiale, som ikke ruster. Det kræver ingen vedligehold og rengøres nemt med en fugtig klud.
Polyrattan er et syntetisk letvægtsmateriale. Det er slidstærkt, UV-beskyttet og vejrbestandigt.
Behandling: Pulverlakeret
Farve: Grå
Inklusiv: Ekstra tykke, eksklusive hynder med slidstærkt, strukturvævet polyesterbetræk
Vedligeholdelsesfri: Ja
Samle info: Samlet

Alle kundeanmeldelser

 
4 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
16/04/2018

Ingen problemer

Fik leveret til aftalt tid. Fin stol. Flink chauffør.

Skrevet af: Torben Mogensen By: Holbæk Alder: 55-64 Køn: Mand
30/03/2018

Loungstoel Falkenberg

Comfortabel , stevig en weer en wind bestendig. We hopen er jaren plezier van te hebben.

Oprindeligt skrevet på jysk.nl

Skrevet af: Benraadt By: Denhaag Alder: Over 65 Køn: Mand
19/04/2018

Helt underbar fåtölj!

Fantastiskt komfortabel och supersnygg korgstol, älskar den!

Oprindeligt skrevet på jysk.se

Skrevet af: Annika Gullberv By: Norrtälje Alder: Over 65 Køn: Kvinde
08/04/2018

Falkenberg

Köpte 2 fåtöljer förra sommaren och frågade innan om tyget tålde solen. Fick svar ja, men dom bleknade snabbt från mörk grå till brunt . Väldigt besviken. Bra fåtölj men sämre dynor.

Oprindeligt skrevet på jysk.se

Skrevet af: Helena Specht By: Alafors Alder: 45-54 Køn: Kvinde

Levering

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med click & collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger click & collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger click & collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

JUTLANDIA - Skandinavisk udeliv

Gør dine somre behagelige med kvalitetsvarer til haven fra JUTLANDIA®, som kombinerer moderne design og funktionalitet til fantastiske priser.

Uanset om du er ved at møblere den mest solrige plet i din have, føre stuens hygge og komfort ud på terrassen eller skabe en byhave på altanen, så finder du løsningen hos JUTLANDIA. Sortimentet består af klassisk design og årstidens favoritter, alt sammen med et strejf af Skandinavien.

En stor del af havemøblerne fra JUTLANDIA er vedligeholdelsesfrie, og mærket tilbyder også FSC®-certificerede havemøbler i træ. Det betyder, at træet er indkøbt fra ansvarlig skovdrift, som sikrer ordentlige forhold for både natur, dyr og mennesker.

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.