Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Butterflystol JEBJERG grå

Varenummer: 3778540

Butterflystol JEBJERG grå

Pr. stk. 399,- Pr. stk. 200,-
 
22 anmeldelse(r)

Stål og slidstærk textiline. B86 x L79 x H100 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Størrelse samlet: Bredde: 86 cm, Længde: 79 cm, Højde: 100 cm
Størrelse usamlet: Bredde: 61 cm, Længde: 70 cm, Højde: 4 cm
Materiale stol: Stel:
Stål
, Ryg: Polyester textiline, Sæde: Polyester textiline
Stål er stærkere end aluminium og kræver ingen vedligehold. Det bør opbevares tørt om vinteren, så det ikke ruster.
Behandling: Pulverlakeret
Farve: Sort, Grå

Alle kundeanmeldelser

 
22 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
15/06/2016

smuk stol til en urimelig lav pris

Hej Jysk Jeg forelskede mig i den stol, da jeg første gang så den i et sommerhus for over 40 år siden. Nu har den fået en renæssance og kan flere steder købes fra ca 2000 kr. bl.a. i en klodset læderudgave. (Bilkas netbutik solgte en canvasudgave med læderhjørner vist nok ud fra en "normalpris på 1500 kr.) Ok min nye terrassestol skal samles af flere dele end de oprindelige 2; men den virker altså solid nok! Smid et lammeskind i den, og den vil gøre sig i livstilsmagasin!! Dette er en opfordring til jer om at overveje en "indendørsudgave". Med venlig hilsen Hugo Thuge

Skrevet af: Hugo Thuge By: Brøndby Strand Alder: 55-64 Køn: Mand
08/04/2016

Lounge udendørsstol

Nyt moderne design God sidde komfort Nem at samle

Skrevet af: Anne By: Silkeborg Alder: 45-54 Køn: Kvinde
05/04/2016

Behagelig og lækkert design

Er rigtig glad for mit køb af denne stol. Der var en fin vejledning med ifht hvordan den skulle samles og man sidder rigtig godt i den. Synes designet er meget eksklusivt og lækkert. Havde håbet, at den nemt kunne foldes sammen - så den ikke fylder noget, men det kan den desværre ikke.

Skrevet af: Kate dadswell hansen By: København Alder: 35-44 Køn: Kvinde
17/02/2016

Rigtig smart stol

Passer perfekt i vores kollonihavehus, og fylder ikke meget når den er klappet sammen.

Skrevet af: Mette By: København Alder: 35-44 Køn: Kvinde
14/04/2018

Niet laaiend enthousiast

Ik had veel verwacht van deze stoel, en dat viel tegen. Valt groter uit dan hij lijkt, niet gemakkelijk verplaatsbaar, ook geen eenvoudige montage, wel mooi. Uiteindelijk zal het een stoel voor in de tuin worden. Oorspronkelijk was dat niet het plan. Jammer.

Oprindeligt skrevet på jysk.be

Skrevet af: Annemie By: Oostende Alder: 55-64 Køn: Kvinde
09/05/2018

Hyvä hinta/laatusuhde

Todella tukeva ja tilava tuoli varsinkin tässä hintaluokassa. Kangas on jämäkkää ja paksua kangasta. Runko on kokonaan metallia.

Oprindeligt skrevet på jysk.fi

Skrevet af: Juhani By: Mikkeli Alder: 35-44 Køn: Mand
23/03/2017

täydellinen

Tuoli on juurikin sellainen mitä olin toivonutkin!

Oprindeligt skrevet på jysk.fi

Skrevet af: kirsi korpiaho-nieminen By: nokia Alder: 35-44
14/03/2017

Hyvä +

Tuoli on sellainen kuin kuvittelinkin. Muovinen runko hieman pettymys, kiinnityskohdat hiukan tökerön näköiset. Muuten nätti ja hyvä ostos.

Oprindeligt skrevet på jysk.fi

Skrevet af: Essi By: Kajaani Alder: 25-34 Køn: Kvinde
27/10/2016

Hyvin toimii

Kiva löhötä ja kestävä

Oprindeligt skrevet på jysk.fi

Skrevet af: Minna By: Rovaniemi Alder: 25-34
11/06/2016

Kiva lepakkotuoli

Kaunis kangas, jämäkän oloinen runko.

Oprindeligt skrevet på jysk.fi

Skrevet af: Riitta By: Keuruu Alder: 45-54 Køn: Kvinde

Levering

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.