Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Bord FALKENBERG B81xL124 grå

Varenummer: 3761801

Bord FALKENBERG B81xL124 grå

  Pr. stk. 2699,-
 
4 anmeldelse(r)

Luksusbord i slidstærkt, vedligeholdelsesfrit kunsttræ med aluminiumsstel i håndflettet, vejrbestandigt polyrattan. B81 x L124 x H64 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Størrelse samlet: Bredde: 81 cm, Længde: 124 cm, Højde: 64 cm
Størrelse usamlet: Bredde: 90 cm, Længde: 135 cm, Højde: 20 cm
Vægt: 23 kg
Materiale bord: Stel:
Aluminium
,
Polyrattan
, Plade:
Kunsttræ
Aluminium er et let og elegant materiale, som ikke ruster. Det kræver ingen vedligehold og rengøres nemt med en fugtig klud.
Polyrattan er et syntetisk letvægtsmateriale. Det er slidstærkt, UV-beskyttet og vejrbestandigt.
Kunsttræ er en robust type plastik kaldet polystyrene. Med sit naturlige udseende og struktur ligner det træ, men kræver ikke samme vedligehold, da det blandt andet er UV-beskyttet. Det tåler alt slags vejr og rengøres nemt med sæbe og vand.
Form: Rektangulært
Behandling: Pulverlakeret
Farve: Grå
Vedligeholdelsesfri: Ja

Alle kundeanmeldelser

 
4 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
18/05/2017

Skønt loungesæt

Lækker kvalitet i rette størrelse til loungesættet

Skrevet af: Ole F By: Nibe Alder: Over 65 Køn: Mand
23/06/2017

Tuintafel

Tafel in prima staat ontvangen

Oprindeligt skrevet på jysk.nl

Skrevet af: Jan S By: NEDERWEERT Alder: Over 65 Køn: Mand
25/04/2017

Mooi uitziende tafel

Op het eerste oog ziet de tafel er goed uit, afwerking laat iets te wensen over, petan is hier en daar al half ingesneden met produceren (hopelijk blijft dit goed), tevens zijn de schroeven voor montage niet van RVS maar gelakt metaal, dus geen 100% roestvrij wat ze beweren.

Oprindeligt skrevet på jysk.nl

Skrevet af: C Janssen By: Ittervoort Alder: 45-54 Køn: Mand
16/04/2016

mooie solide tafel

prachtige tafel, bezorging snel en goed verpakt tegen beschadigingen, en zeer makkelijk in elkaar te zetten.

Oprindeligt skrevet på jysk.nl

Skrevet af: Els By: Haarlem Alder: 55-64

Levering

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med click & collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger click & collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger click & collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

JUTLANDIA - Skandinavisk udeliv

Gør dine somre behagelige med kvalitetsvarer til haven fra JUTLANDIA®, som kombinerer moderne design og funktionalitet til fantastiske priser.

Uanset om du er ved at møblere den mest solrige plet i din have, føre stuens hygge og komfort ud på terrassen eller skabe en byhave på altanen, så finder du løsningen hos JUTLANDIA. Sortimentet består af klassisk design og årstidens favoritter, alt sammen med et strejf af Skandinavien.

En stor del af havemøblerne fra JUTLANDIA er vedligeholdelsesfrie, og mærket tilbyder også FSC®-certificerede havemøbler i træ. Det betyder, at træet er indkøbt fra ansvarlig skovdrift, som sikrer ordentlige forhold for både natur, dyr og mennesker.

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.