Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Hyndeboks YDERUP B133xH64xD56 sort

Varenummer: 3750100

Hyndeboks YDERUP B133xH64xD56 sort

  Pr. stk. 1199,-
 
135 anmeldelse(r)

Stål og polyrattan. Med hydraulisk låg, som er nemt at anvende, hjul og trækhåndtag. Frostsikker. B133 x H64 x D56 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Størrelse samlet: Bredde: 133 cm, Højde: 64 cm, Dybde: 56 cm, Liter: 318 Ltr.
Størrelse usamlet: Bredde: 64 cm, Længde: 136 cm, Højde: 13 cm
Vægt: 19,25 kg
Materiale
Stel: Stål
Sider: Polyrattan
Top: Polyrattan
Type: Hyndeboks
Funktion: Hydraulik pumpe
Udstyr: Frostsikker,
Hydraulisk låg
, Trækhåndtag, Hjul
Et hydraulisk låg hjælper med at åbne låget og lukke det stille og forsigtigt.
Behandling: Pulverlakeret
Farve: Sort
Inklusiv: Hjul

Alle kundeanmeldelser

 
135 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
07/09/2018

Ikke så stor hyndebox.

Opgivet mål er på LÅGET hvem der så har brug for det? De indvendige mål er 1240mm lang – 475mm bred – 515mm høj, altså ca. 303 liter. Har lige brugt en time på at samle den og gide simpelthen ikke skille den ad igen for at returnere den. Havde jeg vist det havde jeg aldrig købt den, da hængekøjen ikke kan være i den. Kvaliteten er ok, men kinesisk.

Skrevet af: Johnny Pedersen By: Herning Alder: 45-54 Køn: Mand
07/09/2018

Hyndeboks

Absolut en dårlig produkt. Siderne passede ikke sammen. gevind på nogle af skruerne var defekte og måtte erstattes med egne skruer, som ikke var korrekt mål. Ikke et produkt som jeg vil anbefale til andre. Virkelig skuffet

Skrevet af: Joan Hjarsen By: Svendborg Alder: 45-54 Køn: Kvinde
31/08/2018

hyndeboks

lever op til mine forventninger

Skrevet af: A. Nielsen By: Brøndby strand Alder: 55-64 Køn: Kvinde
29/08/2018

Hyndebox

Meget tilfreds med at handle på Jysk net - butik. God service og god kvalitet.

Skrevet af: Jane By: Vejle Alder: 45-54 Køn: Kvinde
24/08/2018

Rummelig hyndeboks

Pæn og rummelig hyndeboks med hjul som gør det let at flytte rundt. Man skal dog være opmærksom på at man selv skal samle boksen, og den er ikke 100% tæt i de lodrette hjørner. Men perfekt til indendørs opbevaring.

Skrevet af: Britt Olsen By: Holbæk Alder: Over 65 Køn: Kvinde
16/07/2018

Rummelige

Lidt stor men med plads til det hele. Rigtig flot.

Skrevet af: Teresa T. By: Kbh NV Alder: 55-64 Køn: Kvinde
14/06/2018

Utæt

Den er flot, men utæt i siderne

Skrevet af: Alexandra By: Silkeborg Alder: 15-24 Køn: Kvinde
12/06/2018

hyndeboks

God kvalitit nem at sette sammen

Skrevet af: Henrik Nielsen By: København V Alder: 55-64 Køn: Mand
08/06/2018

Yderup hyndeboks

Vi havde ingen problemer med at samle den. Står fint med og fungere godt.

Skrevet af: Ann Andersen By: Aarhus v Alder: 45-54 Køn: Kvinde
06/06/2018

Fin boks, men nogle dele mangler

Hyndeboksen svarer i det store hele til mine forventninger. Pæn kvalitet og overskuelig samlevejledning. Det trækker dog ned, at hydraulikbeslagene til låget manglede i pakken, ligesom der var et håndtag og en pakke med skruer for meget. Det er tilsyneladende gået lidt stærkt med at pakke boksen...

Skrevet af: Jesper Bang Vinther By: Fredensborg Alder: 35-44 Køn: Mand

Levering

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

JUTLANDIA - Skandinavisk udeliv

Gør dine somre behagelige med kvalitetsvarer til haven fra JUTLANDIA®, som kombinerer moderne design og funktionalitet til fantastiske priser.

Uanset om du er ved at møblere den mest solrige plet i din have, føre stuens hygge og komfort ud på terrassen eller skabe en byhave på altanen, så finder du løsningen hos JUTLANDIA. Sortimentet består af klassisk design og årstidens favoritter, alt sammen med et strejf af Skandinavien.

En stor del af havemøblerne fra JUTLANDIA er vedligeholdelsesfrie, og mærket tilbyder også FSC®-certificerede havemøbler i træ. Det betyder, at træet er indkøbt fra ansvarlig skovdrift, som sikrer ordentlige forhold for både natur, dyr og mennesker.

Vi anbefaler følgende tilbehør og relaterede varer

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.