Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Havekrukke SPURV 2stk/pk. natur

Varenummer: 6402510

Havekrukke SPURV 2stk/pk. natur

Kampagnen gælder til og med: 02.08.2018

Pr. sæt 249,- Pr. sæt 175,-

Specifikationer

Størrelse: Diameter: 28 cm, Højde: 30 cm
Størrelse usamlet: Bredde: 28 cm, Længde: 28 cm, Højde: 30 cm
Materiale: Pil
Farve: Natur
Vægt: 2 kg
Anvendelse: Udendørs
Frostsikker: Nej
Yderligere info: Størrelser: 1 x Ø22 x H25 cm 1 x Ø28 x H30 cm

Alle kundeanmeldelser

 
5 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
09/07/2018

Kurve

Rigtige fine kurve men lidt lille i størrelsen. Hvis man skal have planter i. God kvalitet.

Skrevet af: Helle Hansen By: Højslev Alder: 55-64 Køn: Kvinde
29/05/2018

Koše

Koše jsou moc krásné, i když některé proutky jsou prasklé

Oprindeligt skrevet på jysk.cz

Skrevet af: Alena By: Benátky nad Jizerou
08/04/2018

Κα

Υπέροχες γλάστρες,ανθεκτικες

Oprindeligt skrevet på jysk.gr

Skrevet af: Ερμιονη By: Παλατιτσια Alder: 35-44 Køn: Kvinde
02/06/2018

Posuda za cvijeće

Lijepo i dekorativno upotpunjuju moj dnevni boravak , praktične su za svakakve dekoracije , jako sam zadovoljna !

Oprindeligt skrevet på jysk.hr

Skrevet af: Nataša By: Đurđevac Alder: 35-44 Køn: Kvinde
17/04/2018

kosz

bardzo efektowne

Oprindeligt skrevet på jysk.pl

Skrevet af: ula By: żyrardów

Levering

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.