Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

UDSALG OG ANDRE GODE TILBUD - SPAR OP TIL 60%

KØB NU

 

Se vores juletilbud

Se vores fantastiske juletilbud!

Julen nærmer sig, og det betyder tid til mange hyggelige stunder indendørs. I JYSK er juletiden et af årets højdepunkter, ligesom det er i mange hjem rundt om i landet. I JYSK har vi et stort udvalg af julepynt, dekoration, juletekstiler og belysning til både inde og ude, så du kan pynte op i dit hjem uanset, hvilken julestil du er til. Find inspiration i vores julemagasin.

Udforsk vores store julesortiment og find dine favoritter. Find vej til de gode tilbud herunder – du kan spare op til 60% på julevarerne.

*Gælder ikke Fast Lav Pris samt øvrige markedsførte varer i kategorien.

🎅 Se tilbudsavisen
🎄 Find din nærmeste JYSK
🎁 Se alle tilbud

Køb et gavekort til JYSK

Med et gavekort fra JYSK, kan du give familie eller venner den perfekte gave lige efter deres smag. Gavekortet kan anvendes online og i vores JYSK butikker i Danmark. 


Displaying 0 - 0 of 0

Læs bloggen: Julegaver under 100 kr

December er for mange en dyr måned, da der som bekendt er mange traditioner: Adventsgaver, pakkekalender, julefrokost, sammenkomster og selvfølgelig julegaver. Den bedste julegave er nødvendigvis ikke lig med den dyreste, men kan derimod blot være en personlig ting til en overkommelig pris. Vi har samlet en masse gode bud på julegaver til under 100 kr. på bloggen. Læs med og bliv inspireret.

 

Se vores tilbudsavis