Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

SUPERDAGE - SPAR OP TIL 60%
VI HAR I ØJEBLIKKET LÆNGERE LEVERINGSTID

LÆS MERE HER

Seneste nyt om coronavirus-situationen i JYSK

Vi oplever i øjeblikket en stor stigning i antallet af online ordrer og henvendelser til kundeservice. Vi arbejder på højtryk for at følge med, men du kan desværre forvente længere leveringstid på din vare og længere svartid på din henvendelse. Vi beklager ulejligheden og håber på din forståelse og tålmodighed.

Grundet den store stigning i antallet af online ordrer har vi besluttet, at en række varegrupper midlertidigt ikke vil være tilgængelige for online køb på JYSK.dk. Det gør vi for at sikre, at vi ikke tager ordrer ind, som vi ikke kan levere inden for en rimelig tidsperiode. Vi beklager ulejligheden, og vi forventer at åbne op igen for online salg af de udvalgte varer meget snart.
Indtil da kan du stadig handle varerne i vores butikker, og du kan vælge Click & Collect, hvis varen er på lager i din lokale JYSK.

Alle JYSK-butikker er åbne igen, og vi ser frem til at byde vores kunder velkommen i vores butikker. Du kan holde dig orienteret om åbningstiden for din lokale JYSK her.

Generelle forholdsregler i vores butikker

Sundheden og sikkerheden for vores medarbejdere og vores kunder er vores højeste prioritet i JYSK, og det er vigtigt for os, at det altid er en tryg og god oplevelse at gå på arbejde og handle i JYSK.

I JYSK Danmark har vi taget en række forholdsregler for at minimere risikoen for spredning af coronavirus i vores butikker, på vores distributionscenter og på vores hovedkontor. Samtlige af vores medarbejdere har fået tydelig besked om at følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger og retningslinjer i forhold til hygiejne og at holde afstand til hinanden.

I tråd med myndighedernes retningslinjer gælder følgende forholdsregler i vores butikker:

  • Hold god afstand til hinanden. Der vil i vores butikker være skilte og mærker på gulvet, der synliggør opfordringen om at holde to meters afstand.
  • Undgå fysisk kontakt inklusiv håndtryk.
  • Det vil være muligt for vores kunder at vaske hænder og benytte håndsprit i butikken.
  • Vi opfordrer vores kunder til at begrænse brugen af kontanter og benytte betalingskort i stedet for at undgå fysisk kontakt.
  • Pas godt på jer selv og hinanden.

Click & Collect og hjemmelevering

Vi vil gerne opfordre alle kunder til at benytte vores Click & Collect mulighed på JYSK.dk. På den måde får du besked, når dine produkter er klar i butikken, så du hurtigt kan hente dem. Du kan læse mere om Click & Collect her.

Du kan også shoppe online og bestille hjemmelevering på JYSK.dk. Bemærk venligst, at vi i øjeblikket har længere leveringstid grundet den nuværende corona-situation.
På pakkepost/GLS ordrer er leveringstiden i øjeblikket 3-8 hverdage.

Kontakt kundeservice

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte JYSK kundeservice på tlf. 70 80 81 90.

Vi følger situationen tæt og opdaterer løbende denne side med seneste information om coronavirus-situationen.

Senest opdateret: 28.5.2020