Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom
Farver der passer til en vandmand

Stjernetegn og farver: Vandmanden

Dato:

Kategori: Inspiration

Tags: Stjernetegn, Farver, Indretning

Det kan være ret vanskeligt at bestemme sig for, hvilke farver der skal bruges i indretningen af dit hjem. Du prøver måske én farve i soveværelset, en anden i stuen og en tredje i spisestuen. Så skifter du mening og starter forfra. Hvis du gerne vil have et gennemgående visuelt udtryk i dit hjem, og hvis du har brug for inspiration, så vend blikket opad. Dit stjernetegn kan fortælle dig, hvilke farver, der bringer det bedste frem i dig.

Perfekte farver til vandmandens personlighed

Hvis du er født mellem den 21. januar og den 18. februar, er du vandmand. En vandmand er typisk venlig, men samtidig ekstremt uafhængig. Hvis du er vandmand, er din smag sandsynligvis lidt ukonventionel. Du ser en sag fra flere sider, før du beslutter dig. Blå er en beroligende farve, der kan opmuntre skabe balance i dit liv og understøtte din kreativitet. Hvis du har lyst, kan du også eksperimentere med turkis og akvamarin og dermed udtrykke din helt egen stil. Disse farver skaber perfekte betingelser for en jævn strøm af ideer og virker afstressende på samme tid.

Læs om stenbukkens signaturfarver

Trenden, som vi kalder THE THINKER, er perfekt for en vandmand. THE THINKER er præget af forskellige nuancer af blå uden forstyrrende kontraster, der distraherer sindet. Den er tidløs og stilfuld og kombinerer gammelt og moderne. Den blå JONSTRUP stol passer perfekt ind i hos en vandmand.


Små detaljer i din indretning kan også have stor indflydelse på atmosfæren - som fx KUGLEASK puden. Et stænk af blåt her og der kan være lige det, der skal til. 


Glem ikke soveværelset. En nem og overkommelig måde at tilføje et stænk af farve til dit hjem er nyt sengetøj eller et nyt sengetæppe. Så bliver det ikke nemmere. KATJA sengetøjet er af 100% bomuld og OEKO-TEX 100 certificeret.


Boligtilbehør kan også bidrage til en kreativ, men rolig atmosfære. Med små opstillinger, hvor du viser dine smukkeste små skåle, vaser og æsker frem, kan du skabe et roligt sted, hvor øjet finder hvile.


Hold øje med vores blog for flere indlæg om stjernetegn og deres signaturfarver.Louise Content Specialist

Kommentarer