Rundt havebord med fire hvide havestole

Spis middag på terrassen

Når vejret er godt i Danmark, føles det helt forkert at gå indenfor. Vi har lyst til at blive ude og få mest muligt ud af foråret og sommeren. En af de største designtendenser lige nu bringer indendørs indretning udendørs. Den enkle idé er at skabe den samme behagelige komfort i din udendørs "stue", som du har indendøre. Med andre ord skal du indrette din terrasse eller altan, som om du indretter din stue med komfortable møbler, reoler, dekoration på dine vægge og tekstiler som plaider og puder.

Gør jeres udendørs liv behageligt

Enten kan du flytte dine indemøbler ud, eller du kan lade dig inspirere af de nye produkter i JYSK og få havemøbler, som også passer til din indendørs indretning. Når sommeren er gået, vil du kunne bruge dem i din stue. Stolene er typisk lette, nemme at flytte rundt og har en stil, der ikke stikker ud i dit hjem.

Facon på bordet

Når du vælger et nyt havesæt, skal du tænke på bordets form. Foretrækker du et rundt bord, der indbyder til en uformel stemning, eller foretrækker du brug for et firkantet bord?

Tilbehøret bidrager til en magisk stemning

Det vigtigste er selvfølgelig at du har et bord at sætte maden på og behagelige siddepladser rundt om det. Men hvis du vil skabe en uforglemmelig aften, skal du tænke i tilbehør. Du kan ikke undvære lanterner, hvis du vil skabe en hyggelig stemning. Placer dem på gulvet, på bordet eller hæng dem i træerne.

Sæt smukke vaser og fine lysestager på bordet, hæng festlige lyskæder op, og placer flotte krukker på gulvet - brug alt hvad du normalt bruger til din indretning indendøre.

Tilføj en blød og behagelig pude og en varm plaid til når aftenen bliver kølig. Dekorer væggene med et spejl eller plakater, læg et tæppe på gulvet for at forhindre kolde fødder, dæk bordet med en fin dug. Alt sammen bidrager til følelsen af at være indendøre.

Eftersom moder natur af og til har nogle humørsvingninger, kan både varme og kulde kan ødelægge en ellers magisk oplevelse. Vær sikker på succes med en parasol, der kan skabe skygge. 

Lad ikke dit friluftsliv begrænse

Det er ofte om sommeren, at vi spiser udenfor, og det er skønt! Men hvorfor begrænse sig? Mad smager bare bedre i frisk luft, så benyt dig af enhver lejlighed året rundt, hvor vejret er anstændigt. Lad opvasken passe sig selv, ignorer tøjbunkerne og andre kedelige hverdagspligter og gå udenfor og spis en romantisk middag.

Udforsk mere

Sådan vælger du det perfekte loungesæt

Sådan vælger du det perfekte loungesæt

Guide: Vælg den rigtige hyndeboks

Guide: Vælg den rigtige hyndeboks

Guide: Sådan vælger du det perfekte havebord

Guide: Sådan vælger du det perfekte havebord

Guide: Sådan vælger du de rette havestole

Guide: Sådan vælger du de rette havestole