Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom
En have med solseng, strandstol og bænk i bambus på træterrasse

Slap af i eksotiske havemøbler

Dato:

Kategori: Have

Tags: Havemøbler, Bambus, Solvogn

Hos JYSK er vi stolte af at kunne præsentere en ny serie af havemøbler til dig: BAMLE er en serie af havemøbler lavet af bambus.
 
Bambus er et meget moderne valg til havemøbler. Det er til at betale, og den rustikke charme passer til stort set alle terrasser og altaner. Hos JYSK elsker vi den måde,  bambusmøbler passer sammen med den skandinaviske stil, som vi holder så meget af. Disse unikke bambusmøbler får en patina, som du selv kan påvirke. Jo mere sollys de eksponeres for, jo lysere bliver de i farven. Bambusmøbler tilfører en eksotisk og tropisk stemning til alle rum – altaner såvel som terrasser. 

Havemøbler til enhver smag

Vi giver dig muligheden for at slappe af på præcis den måde, som du bedst kan lide. Måske i en liggestol, hvor du kan nyde en solrig eftermiddag på terrassen eller altanen?

For den ultimative komfort og nydelse, så brug en JYSK havehynde til din BAMLE solvogn.  


Kan du ikke se dig selv sludre med din bedste ven på BAMLE bænken? Den kan slå sammen og er derfor meget nem at pakke væk, hvis du skal bruge pladsen til noget andet. 

 


BAMLE strandstolen er ideel til at tage med på stranden eller i parken. 


Du kan selvfølgelig også vælge at fuldende det eksotiske udtryk med et sidebord til dine snacks og kolde drikkevarer.


Bambus er ikke kun en fryd for øjet – det har nemlig flere fordele.
 
Bambus er en græsart, og det betyder, at du kan flytte de lette havemøbler rundt uden besvær. Derudover er bambus et stærkt naturmateriale, som er meget holdbart. Bambus udvider sig ikke ved fugt og krymper ikke i tørre omgivelser. Vi anbefaler dog, at du dækker dine bambushavemøbler til ved længere perioder med regn. Bambus er meget svært at ridse – tænk bare på dine skærebrætter i bambus. BAMLE serien kan derfor holde til daglig brug og slid. 

 

Annika Student Help

Comments