Møbeldage - Spar op til 50%

Skydedøre i specialmål

Orden i boligen på dine præmisser

Nu er der mulighed for at få en skræddersyet opbevaringsløsning, der gør det nemt at holde orden, og som samtidig passer til lige præcis din indretning.

JYSK tilbyder skydedøre i specialmål, så du kan få det præcis, som du vil have det. Skydedøre er pladsbesparende, så du får fuld mulighed for at udnytte rummets sande potentiale. Derudover kan du selv bestemme skabets indretning, så du kan få opfyldt dine specifikke ønsker – til soveværelset, køkkenet, entreen, værkstedet – eller hvor det måtte passe i dit hjem.

»Vores mål er at gøre det så nemt som muligt for vores kunder. Man har mulighed for at tilpasse skabene efter sine ønsker og behov, og så er de tilmed nemme at montere,« siger Category Manager hos JYSK Mads Schnejder.

Eksklusivt design

Skydedørene er i høj kvalitet og produceres i Danmark. Der er fokus på den stilrene skandinaviske minimalisme og de lækre detaljer. Du vælger selv, hvilken front, der passer bedst til dig og dit hjem, og der er både klassiske og moderne løsninger. På JYSKs hjemmeside kan du hurtigt og nemt indtaste de ønskede mål og derefter designe din egen skydedørsløsning i det online designprogram. Derefter vil dørene blive leveret direkte til din adresse.

Det er også muligt at se det sortimentet i JYSK-butikkerne, hvor du har mulighed for at se og mærke kvaliteten og få kyndig vejledning til din nye skydedørsløsning i specialmål.

Læs mere om skydedørsløsningen og hvordan du designer/bestiller her

Inspiration til din løsning

Få inspiration til din skydedørsløsning. Du kan vælge imellem mange forskellige farver på fronterne og tilpasse indretningen bag skydedørene, så løsningen passer til dine behov.

 

Udforsk mere

Sådan vælger du den rigtige skænk

Sådan vælger du den rigtige skænk

Guide til skoopbevaring

Guide til skoopbevaring

Indkøberens favoritter inden for dekorative kurve

Indkøberens favoritter inden for dekorative kurve

I rampelyset: TRAPPEDAL kollektionen

I rampelyset: TRAPPEDAL kollektionen