Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

RESTSALG - SPAR 20-60% PÅ ALLE HAVEMØBLER OG SOMMERVARER*

Singles Day

Shopping på Singles Day

Dato:

Kategori: Inspiration

Tags: Singles Day, Juleshopping

Du kender måske allerede Black Friday og Cyber Monday - nogle af årets største shoppingdage. Black Friday kickstarter julehandlen og på Cyber Monday fortsætter shoppingen online. Men nu kan du begynde dine indkøb allerede den 11. november på Singles Day.

Singles Day stammer fra Kina

Singles Day så dagens lys for første gang i Kina i 1990'erne. Fire studerende ved Nanjing Universitet begyndte at fejre deres liv som singler som et reaktion på Valentinsdag, hvor kærester og ægtepar over hele verden fejrer deres kærlighed. På Singles Day mødes enlige til fester og forskellige arrangementer og dagen er tillige blevet den største handelsdag i verden - både online og offline. På samme måde som par køber gaver til hinanden på Valentinsdag, kan du på Singles Day købe de ting, du altid har ønsket dig - ofte til en meget lav pris. På denne dag har du lov til at forkæle dig selv – single eller ej.

Singles Day i JYSK

Du kan også finde særlige tilbud i JYSK på Singles Day. Hold dig opdateret på JYSK.dk, hvor du finder fantastiske tilbud online. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev og være blandt de første, der bliver informeret om de store rabatter.

Person shopping online
 

Mere om Singles Day

Singles Day blev oprindeligt fejret af unge mænd og blev kaldt "Bachelors Day", men har nu udviklet sig til en dag for både mænd og kvinder. Den fejres hvert år den 11. november, fordi denne dato består af fire et-taller (11/11), der repræsenterer de fire studerende på Nanjing Universitet. Siden har Singles Day spredt sig over hele verden.