Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom
Vægmonteret terrassevarmer

Sådan vælger du den rette terrassevarmer

Dato:

Kategori: Have

Tags: Terrassevarmere

Måske kender du det? Du nyder den sene sommeraftenen på din terrasse eller altanen med venner og familie. Med duggens fald lurer de kølige aftentemperaturer lige om hjørnet, og gåsehuden gør langsomt sin indmarch.

Med en terrassevarmer kan du forlænge de lune sommeraftener på terrassen uden at tænke på at trække i de store uldne trøjer, på gåsehud og klaprende tænder.

En elektrisk infrarød terrassevarmer opvarmer overflader direkte i stedet for selve luften. Du har nu mulighed for at holde en mere konstant temperatur på din terrasse, uden at den varme luft blæser væk.

Læs om alle fordelene ved en infrarød terrassevarmer og teknologien bag.

Har du besluttet dig for at erstatte uldtæppet og de klaprende tænder med en terrassevarmer, kan du nedenfor læse om de forskellige typer af infrarøde terrassevarmere med hver deres fordele.
 

Spred varmen under bordet

Når duggen falder, er det på tide at krybe ind efter de store trøjer og tæpper. Men hvad nu med de bare ben og fødder? For at undgå at fryse, kan du stille en terrassevarmer under bordet. Du får en diskret og fleksibel varmekilde, som let kan placeres centralt under bordet eller tæt på personer, som har behov for den ekstra varme.


Er uheldet ude, og du eller en af dine gæster vælter denne type af terrassevarmer, er der indbygget en væltesikring i de modeller, som forhandles hos JYSK. Når terrassevarmeren vælter, afbrydes strømmen automatisk og genetableres først, når terrassevarmeren rejses op. 
 

Kan også bruges på havebordet

Har du et havebord, kan du også placere terrassevarmeren her. På den måde bevarer du følelsen af en lun og hyggelig sommeraften og hurtigt pakke terrassevarmeren væk, når du ikke bruger den.
 

Flyt rundt på en fritstående terrassevarmer efter behov

Har du flere friststående terrassevarmere kan du med fordel placere dem rundt om bordet efter behov. Så sikrer du en jævn varmefordeling til alle dine gæster, så længe ledningen kan nå en stikkontakt. Husk at sikre ledningen, så du ikke falder i den.
 

Hæng din terrassevarmer på væggen

Er pladsen trang på din terrasse eller altan, kan du hænge en vægmonteret terrassevarmer under en markise eller et tagudhæng. 

 


Modellen optager ikke unødvendig plads, og med et justerbart monteringsbeslag tilpasser du nemt vinklen på terrassevarmeren efter dit eget ønske. 

Til gengæld betyder den faste placering på væggen også, at den er mindre fleksibel sammenlignet med en fritstående model, som kan flyttes rundt alt efter, hvor varmebehovet er.


Se vores fulde stortiment af terrassevarmere her.

 

 

Camilla SEO & Content Coordinator

Comments