Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom
Boligtilbehør og trends sommeren 2019

Boligtilbehør og trends sommeren 2019

Dato:

Kategori: Have, Inspiration

Tags: Trends, Havekrukker, Havetilbehør, Boligindretning, SUNBAKED, NORDIC LIGHT

Med en ny sæson kommer farver, mønstre og former i forskellige afskygninger. Denne sommer er ingen undtagelse. Baseret på de to trends, som vi kalder SUNBAKED og NORDIC LIGHT, byder vi dig nu velkommen til to forskellige universer af design og interiør.

SUNBAKED

SUNBAKED er en trend, som vi allerede introducerede i begyndelsen af året, og som har vist sig at være stærk og holdbar. Denne tendens er påvirket af de varme og tørre destinationers skønhed. Signaturfarverne er forskellige nuancer af koral, som alle har den perfekte sommervibe og passer godt til en afslappende stund. Du finder dem på tværs af alle former for produkter - selv havestolene SANDVED. Med denne tendens ønsker vi at inspirere dig til at reflektere, vende blikket indad og få nye perspektiver på livet. NITTEDAL hængestolen gynger dig roligt, når du begynder din mentale rejse. 


De naturlige materialer, som vi præsenterer inden for SUNBAKED, kombineres med søde detaljer som broderi, frynser og keramik. BAMLE serien (havemøbler ud af bambus) er et godt eksempel på det naturlige fokus, hvor materialerne har haft deres eget liv, før de får et nyt i vores hjem.


NORDIC LIGHT

For nogle få måneder siden stiftede vi bekendtskab med den kølige og æteriske trend NORDIC LIGHT. NORDIC LIGHT kombinerer himlens og havets blå og grønne nuancer med maskulin form og industrielle materialer som metal og glas. 


Det rolige hav og freden i naturen skaber en følelse af tilhørsforhold, der gør det muligt for os at finde indre balance. Farverne er synlige i tekstiler, dekoration og møbler på en måde, der er jordbunden og rolig. Kontrasterne mellem farver og former gør denne tendens levende og ligesom nordlysene, som trenden er opkaldt efter, skaber den en stadig skiftende, og dog stadig konstant skønhed.
 


Få flere ideer til en smuk have

Hvad er din favorit-trend? Skriv en kommentar og del din mening.

 

Louise Content Specialist
Regina Brocks

Jeg synes at jeres butik i Rødovrecenteret er rigtig flot og man får lyst til og købe noget.
Det kunne måske være en ide når fremtidig butikker dukker op at de bliver ligeså flotte og modernede. 👍🙂

Annika

Hej Regina. Tak for din kommentar. Vi arbejder hele tiden med at udvikle og forbedre vores butikker, så vi er glade for at du finder dem indbydende :-) /Annika

Comments