Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom
Udendørs opbevaringsboks med cykler

Alt du behøver i én opbevaringsboks

Dato:

Kategori: Have

Havehynder, vandpistoler, lanterner, hængekøjer, haveredskaber, grilludstyr – hvor opbevarer du det hele henne?
 
En udendørs opbevaringsboks er en perfekt løsning, hvis det ikke skal fylde for meget. Vores HENNE opbevaringsboks er mindre end et normalt haveskur, men er på samme tid meget rummelig. 


Robust opbevaring af dine haveredskaber

HENNE opbevaringsboks er robust og kan modstå al slags vejr. De rib-forstærkede dobbeltvæggede paneler gør opbevaringsboksen slidstærk, og den indbyggede ventilation holder dine ejendele tørre og forhindrer kondens. 


HENNE opbevaringsboksene kræver ingen vedligeholdelse, og er i et rustikt træ-look, som ikke famler over tid.

Er du vild med praktiske løsninger i haven? Se vores TANE havemøbelsæt med mange funktioner.


Både top og forside kan åbnes og giver nemt adgang til dine ejendele, og vi har endda tilføjet et hydraulisk låg, som åbner og lukker stille og roligt.

Haveboksen kan låses, hvis den bruges til opbevaring af mere værdifuldt indhold.  

En alsidig opbevaringsboks 

HENNE opbevaringsboks er nem at samle, og er ikke kun ideel til din have, men også til dit loft, din kælder eller andre steder, hvor du gerne vil holde dine ejendele tørre og sikre. 

Tilpas din udendørs opbevaringsboks til dine behov

Se også på vores opbvaringsboks RAVED, hvis du mangler opbevaringsløsninger til din have. RAVED har mange af de samme fordele som HENNE, men kan derudover males i lige den farve, som passer til din stil og have. RAVED holder længe og har et flot træ-look. Tærsklen skråner for nem manøvredygtighed, og du kan låse opbevaringsboksen for ekstra sikkerhed.