Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Badehåndklæde KUNGSBACKA lysgrå KRONBORG

Varenummer: 2336007
GOLD
KAMPAGNE

Badehåndklæde KUNGSBACKA lysgrå KRONBORG

Kampagnen gælder til og med: 22.02.2018

Pr. stk. 159,- Pr. stk. 80,-

Specifikationer

Materiale:
100% bomuld
100% bomuld er et naturmateriale.
Vægt: 550 g/m².
Størrelse: 70x140 cm
Vask: 60°C
Blegning: Må ikke bleges
Tørretumbling: * Tørretumbling muligt ved lav temperatur (max. 60ºC)
Strygning: ' Strygning muligt ved lav temperatur (max. 110ºC)
Rens: Tåler ikke kemisk rens
Instruktion: Vaskes før brug, Bør vaskes med lignende farver og separat de første gange
Krymp: 7-9 %
Miljø- og sundhedsmærkninger:
OEKO-TEX
Produkter der bærer mærkningen ”Tiltro til tekstiler”, opfylder de strenge testkriterier opsat af den internationale OEKO-TEX®-forening, og er fri for sundhedsskadelige stoffer.
Design: Ensfarvet
Farve: Lysegrå

Alle kundeanmeldelser

 
9 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
25/07/2015

Skønne, tykke og lækre håndklæder....

Jeg har lige skiftet, at vores badehåndklæder. Jeg har skiftet dem alle til denne Kronborg serie, og jeg har absolut ikke fortrudt. Det er en dyr investering, når det er dem alle der skal skiftes ud, men jeg er så glad for mit valg. Vi er en familie på seks, så der ryger mange håndklæder igennem vask og tørretumbling hver dag, og de føltes stadigvæk superlækre.

Skrevet af: Tina By: Ringsted Alder: 35-44
07/11/2017

Csalódàs

Négy darab terméket vàsàroltam, mert elsőre kivàló minőségnek tűnt. De sajnos a harmadik mosàs utàn sem tudjuk hasznàlni, mert iszonyatosan szöszöl. Hasznàlat utàn borzasztó szöszös a testünk, de még a zuhanyzó is. A Jysk-től nem ezt vàrtam. A következő törölközőt inkàbb megveszem a kínai piacon, ha nem vàlna be, legalàbb nem 12000 Ft-ot bukok, mint ezeken.

Oprindeligt skrevet på jysk.hu

Skrevet af: Zoli By: Gyöngyös Alder: 35-44 Køn: Mand
18/09/2017

Excelente

Sunt pufoase si placute! Si de o calitate deosebita!

Oprindeligt skrevet på jysk.ro

Skrevet af: Daciana By: Bucuresti
04/07/2017

recomand

Este gros, absoarbe rapid apa. Rămâne pufos dupa spălare

Oprindeligt skrevet på jysk.ro

Skrevet af: grigore andreea By: braila Alder: 25-34 Køn: Kvinde
26/04/2017

Foarte mulțumită

Îmi place acest produs deoarece absoarbe rapid apa și raportul​ calitate /preț este foarte bun!

Oprindeligt skrevet på jysk.ro

Skrevet af: Mihaela Dumitrache By: București Alder: 25-34 Køn: Kvinde
30/03/2016

Urskön

Urskön handduk till ett kanonpris. Lika fräsch efter många tvättar!

Oprindeligt skrevet på jysk.se

Skrevet af: Ann Hansson By: Hudiksvall Alder: 25-34 Køn: Kvinde
19/09/2015

Badhandduk

Mjuk och fluffig handduk, bra storlek

Oprindeligt skrevet på jysk.se

Skrevet af: Mait Granberg By: Söderhamn Alder: 55-64 Køn: Kvinde
15/09/2015

Lyxig!

Skön badhandduk som håller sig mjuk och fluffig länge! Den gråbeiga färgen är dessutom väldigt lyxig och lättmatchad. Hade kunnat vara något bättre uppsugningsförmåga.

Oprindeligt skrevet på jysk.se

Skrevet af: Johanna By: Uppsala Alder: 25-34 Køn: Kvinde
14/09/2015

kanon handdukar!

Jättefin handduk både till färg och kvaliteé!

Oprindeligt skrevet på jysk.se

Skrevet af: emma By: Alingsås Alder: 15-24 Køn: Kvinde

Levering

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med click & collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger click & collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger click & collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

KRONBORG - OF DENMARK

Med KRONBORG® kan du opgradere dit hjem med tekstiler i fremragende kvalitet til en pris, der er til at betale.

Siden KRONBORG blev etableret i Danmark i 1940'erne, har mærket bygget på ekspertise, kvalitet og faglig stolthed. Det skandinaviske mærke står for den højeste kvalitet inden for tekstiler til badeværelset, sengelinned, dyner og puder.

Navnet KRONBORG er langt ældre end 1940'erne, da det også er navnet på det verdensberømte slot i Helsingør, hvor Shakespeares "Hamlet" fra 1603 udspiller sig. Slottet blev opført i 1420’erne og fik senere navnet Kronborg af den danske konge Frederik II.

Slottet spiller også en rolle i H.C. Andersens eventyr "Holger Danske" fra 1845, der er inspireret af den europæiske, mytiske karakter af samme navn. I eventyret hviler Holger Danske i Kronborgs kasematter, hvor hans skæg er groet fast i et marmorbord. Sagnet siger, at hvis danskernes rige trues, vil Holger Danske vågne og forsvare fædrelandet.

Langt størstedelen af varerne fra KRONBORG er certificerede efter OEKO-TEX® Standard 100, som er en af verdens førende sundhedsmærkninger inden for tekstiler.

Vi anbefaler følgende tilbehør og relaterede varer

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.