Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Badeforhængsstang VARA 70-120 hvid

Varenummer: 2701601

Badeforhængsstang VARA 70-120 hvid

  Pr. stk. 100,-

Specifikationer

Materiale Aluminium/Plast

Alle kundeanmeldelser

 
100 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
23/11/2018

Fin betjening

Badeforhængs stængerne lå parat da jeg kom. Havde glemt at bestille gardinringe, men de blev hurtigt hentet af ekspedienten - og betalt. Ved bilen gik det op for mig, at gardinringene ikke passer til et køkken/bryggersvindue - så ind og bytte til nogle rigtige gardinringe. Der var desværre ingen teleskop gardinstænger i metal med og sugekopper til indvendig montering mod fliserne i vindues åbningerne - ellers havde jeg købt sådan et par i stedet. Eneste minus ved mit køb var prisen på gardinringene - 20 stk. for 120 kr. - jeg troede, at der var slået forkert pris ind i kassen - stængerne kostede kun 115 kr. pr. stk. Nå - af skade bliver man klog - sjældent rig.

By: 4130 Viby S Alder: Over 65 Køn: Kvinde
10/11/2018

Det virker

Super produkt, jeg bruger dem til jeg kan få gardiner op, så slipper jeg for skruer :)

By: Rødekro Alder: 25-34 Køn: Kvinde
03/11/2018

Gardinstang

Siper

By: Nexø
06/10/2018

Perfekt med sugekopper

Var på udkig mange steder efter brusestang med sugekopper til 45 graders vinkler på glas. Passer perfekt til 70 cm indgang. For at sugekopperne skal virke, skal man afmontere enderne, sætte sugekoppen på glasset/væggen og spænde dem fast.

By: Viborg
30/09/2018

Ubrugeligt

Dårligere produkt skal man lede længe efter. Sugekopperne virker ikke på nogen overflader. Når du først har fundet ud af at gøre den længere så finder man også hurtigt ud af det ikke kan gøres kortere. Forstår ikke man kan være okay med at sælge så elendigt et produkt.

By: Aarhus Alder: 25-34 Køn: Mand
24/08/2018

Du får kun et forsøg

Kunne være super fedt, hvis man kunne justere på længden - kommer man til at trække stangen bare lidt for langt ud, så er løbet kørt. Det blev et dyrt produkt i sidste ende. Men når det så lykkedes at indstille den korrekt, så er der fuld tilfredshed.

By: Esbjerg Alder: 25-34 Køn: Kvinde
19/08/2018

Så dårlig!!

Den har INGEN sugeevne overhovedet. Det er umuligt at få den til at sidde fast på glas. Spild af penge

By: Aalborg
27/07/2018

Lige til at smide ud.

Åbnede varen og forsøgte at montere den i bruser. Måtte dog hurtigt sande at produktet er af så dårlig kvalitet at det ikke virker. Sugekopperne kunne ikke suge overhovedet og som resultat fald stangen direkte ned. Derudover er den medfølgende vejledning så ringe at den faktisk tjener bedre som en rebus end vejledning. Den anden brusestang blev returneret som følge heraf.

By: Silkeborg Alder: 25-34 Køn: Mand
24/04/2017

Smart

Fin vare til prisenSmart at det er muligt at reservere vareen inden man fysisk er i butikken Det funger fint, nemt og hurtigt

By: 4500 Alder: 35-44 Køn: Kvinde
19/12/2016

Så nemt

Passer fint og var super nem at sætte op, da jeg opdagede, man bare sku trække i den..

By: Holstebro Alder: 35-44 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.