Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Badeforhængsringe VARA 12stk/pk

Varenummer: 2700192

Badeforhængsringe VARA 12stk/pk

  Pr. pk. 30,-

Specifikationer

Materiale Metal

Alle kundeanmeldelser

 
13 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
14/10/2018

Føler mig lidt snydt!

Jeg havde en forventning om at metalkroge til et bruseforhæng var rustfrie. Men det er de ikke. Jeg var ellers så glad, da jeg kunne få nogle tilpas tynde kroge, der passer til min forhængsskinne på badeværelset. Desværre ruster krogene allerede efter 1,5 måneders brug. ØV

By: Glostrup Alder: 45-54 Køn: Kvinde
15/09/2016

Nøjagtig som lovet

"Det du ser - er det du får" - Det holder stik i denne sammenhæng. Ringene er som man forventer, og som de ser ud på billedet.

By: Holbæk Alder: 25-34 Køn: Kvinde
15/09/2016

Nøjagtig som lovet

"Det du ser - er det du får" - Det holder stik i denne sammenhæng. Ringene er som man forventer, og som de ser ud på billedet.

By: Holbæk Alder: 25-34 Køn: Kvinde
18/07/2016

Ok

Ok

By: Hammel Alder: Over 65 Køn: Mand
26/06/2018

Több célra használható termék

Korábban is vettünk ilyen zuhanyfüggöny-gyűrűket. Nem csak eredeti céljának megfelelően, de egyéb akasztóként is használjuk azokat. Most is szükségem volt ilyen praktikus kis kampókra, ezért tudatosan vásároltam, mindjárt 5 csomaggal. :-) Köszönöm a lehetőséget!

Oprindeligt skrevet på jysk.hu

By: Oroszlány
08/03/2016

szuper

A műanyag karika állandóan eltörik, így gyakran kell cserélni. A fémkarika tartós, így pénztárcabarát.

Oprindeligt skrevet på jysk.hu

By: Budapest Alder: 45-54 Køn: Kvinde
20/02/2016

olcsó és jobb mint a régi

Eddig műanyag karikákat használtam, de olyan olcsó volt, hogy megvetem és kipróbáltam. Jól jártam! Tényleg jobban csúszik a zuhanyfüggöny és esztétikusabb is. Itt a legolcsóbb!

Oprindeligt skrevet på jysk.hu

By: Budapest Alder: 45-54 Køn: Kvinde
11/02/2016

Fungerer fint

Enkle greie og solide dusjringer

Oprindeligt skrevet på jysk.no

By: Espedalen Alder: 45-54 Køn: Kvinde
02/06/2016

excelente

imi plac mult aceste inele pentru perdea, sunt usor de folosit si foarte rezistente

Oprindeligt skrevet på jysk.ro

By: baia mare Alder: 25-34 Køn: Mand
26/03/2018

Helt rätt för mig

Jag behövde ringar som dels skulle hålla duschdraperiets nedre kant c:a 1-2 cm över golvet, dels skulle fungera med draperistången som sitter i eller helst ovanför nivån för dörrkarmen, 2,04 meter. Blev c:a 2,05, dvs. helt perfekt!

Oprindeligt skrevet på jysk.se

By: Ekerö Alder: Over 65 Køn: Mand

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.