Alle JYSK butikker har åbent til kl. 20.00 alle dage frem til jul   |   Køb på JYSK.dk - Sidste bestilling for levering inden jul er d. 18/12   

Læs mere

Julegaver og julegaveidéer 2014

Uanset om du er på udkig efter den perfekte julegave eller blot søger inspiration til ønskesedlen finder du masser af spændende julegaveidéer på JYSK.dk. Vi har et bredt sortiment til hele familien, der er særdeles velegnede som julegaver og julegaveidéer.

Du kan bestille helt frem til d. 18. december og stadig få leveret inden juleaften. 

Deltag i årets julekalender

Vind præmier til en samlet værdi af kr. 25.000 kr. Hver dag trækker vi nye vindere og den 24. december trækkes vinderen af hovedpræmien - et gavekort på kr. 10.000 kr. Deltag i julekalenderen her.

Lav en ønskeliste og vind 3.000 kr.

Med en addwish ønskeliste er det nemt for dig at holde styr på gaveønskerne. En addwish ønskeliste er et gratis værktøj, som du og dine venner og familie kan bruge til at oprette ønskelister og koordinere, hvem der giver hvad. Blandt alle, der opretter en ønskeliste trækker vi lod om et gavekort på 3.000 kr. til JYSK. Læs mere om konkurrencen her.

  

 

Levering fra 19 kr.

Julegaver til hele familien

En let og lækker dyne er den oplagte julegaveideé til hele familien. I JYSK finder du et bredt udvalg af dun- og fjerdynerfiberdyner og silkedyner, som sikrer dig en optimal søvn. Og står der dyner på ønskeseddelen er en af årets bedste julegaver en Nordic Comfort SILKDREAMS silkedyne.

Du finder et væld af andre spændende julegaver i JYSK. Med alt fra lækre håndklæder og sengesæt til komfortable madrasser og hovedpuder er du sikker på at finde den perfekte julegave.

Nem bytteservice og ubegrænset returret

Falder julegaven ikke i din smag, så kan du altid få den byttet i en af JYSKs mange butikker landet over. Vi har ingen tidsfrist på returnering af dine julegaver og tager varer retur, hvis de er i original emballage samt i hel og pæn stand. Husk blot af medbringe din bon.