Click & Collect

Prissikkerhed

Nem bytteservice

HUSK BLACK FRIDAY - FANTASTISKE TILBUD FRA FREDAG DEN 27.11 TIL SØNDAG DEN 29.11

Læs mere

Julegaver og julegaveidéer til hele familien

Uanset om du er på udkig efter den perfekte julegave eller blot søger inspiration til ønskesedlen finder du masser af spændende julegaveidéer på JYSK.dk. Vi har et bredt sortiment til hele familien, der er særdeles velegnede som julegaver og julegaveidéer.

Køb dine julegaver på JYSK.dk:

  • Stort udvalg af julegaver til hele familien
  • Bestil helt frem til d. 20. december og få leveret inden jul
  • Fragt fra kun 19 kr. 
Husk at du kan købe julegaverne med Click & Collect og selv afhente dem i en af vores mange butikker helt frem til d. 23. december. 

Prisgaranti - Køb julegaven til januarpris

Hvis du køber en madras, elevationsseng eller møbler hos JYSK før jul og ser den til en lavere pris i januar, får du udbetalt prisforskellen på et gavekort. Husk bon.
 

  

 

Levering fra 19 kr.

 

Julegaver til hele familien

En let og lækker dyne er den oplagte julegaveideé til hele familien. I JYSK finder du et bredt udvalg af dun- og fjerdynerfiberdyner og silkedyner, som sikrer dig en optimal søvn. Og står der dyner på ønskeseddelen er en af årets bedste julegaver en Nordic Comfort SILKDREAMS silkedyne.

Du finder et væld af andre spændende julegaver i JYSK. Med alt fra lækre håndklæder og sengesæt til komfortable madrasser og hovedpuder er du sikker på at finde den perfekte julegave.

Nem bytteservice og ubegrænset returret

Falder julegaven ikke i din smag, så kan du altid få den byttet i en af JYSKs mange butikker landet over. Vi har ingen tidsfrist på returnering af dine julegaver og tager varer retur, hvis de er i original emballage samt i hel og pæn stand. Husk blot af medbringe din bon.