Badeværelsesmiljø med vask, spejl, sæbepumpe og toilettaske

Trænger dit badeværelse til en opfriskning?

Er du ved at være træt af stilen på dit badeværelse, så kan et mini renoveringsprojekt være løsningen for dig. Med nyt tilbehør til badeværelset kan du nemt opfriske dit bad, og det behøver ikke koste en formue. Faktisk kan du for få midler opgradere badeværelset til et mere moderne look.  

Tilbehør til badeværelset kan gøre underværker

Frisk det gamle badeværelse op med lækre accessories – selv små ændringer kan have en stor effekt på dit badeværelse. Et nyt badeforhæng kan gøre underværker og forny dit badeværelse i en sådan grad, at rummet fuldstændig ændrer stemning. Bademåtter kan også være ret effektive til at forny badeværelset, da de ligesom bruseforlænget udgør en større flade i rummet. Find gerne et forhæng og en bademåtte, som matcher i stil eller farve, så du får en rød tråd i indretningen.

Små detaljer gør en kæmpe forskel

Selv den mindste detalje tæller, når du skal forny dit badeværelse. Mindre tilbehør til badeværelset som f.eks. tandkrus, sæbepumpe, pedalspand og en frisk toiletbørste er et godt sted at starte, når du skal forny badeværelset. En lille ting som nye knager til håndklæderne kan gøre en verden til forskel, hvis du vælger et atypisk design i en vild farve eller med en skæv udformning. Et kedeligt badeværelsesspejl er ofte også nemt at skifte ud, og et nyt spejl kan virkelig give badeværelset et flot boost.

Kontraster gør badeværelsesstilen spændende

Gå efter kontraster i dit farvevalg, når du vil forny dit badeværelse. Hvis du har et hvidt badeværelse, så skab kontraster ved at vælge håndklæder, bruseforhæng eller bademåtte i en mørk farve. Det samme gør sig gældende, hvis du er indehaver af et ældre badeværelse i mørke farver. Her vil lyse nuancer på tilbehør til badeværelset komplementerer mørke klinker på flotteste vis.

Forny badeværelset med jordfarver i alle nuancer, flaskegrøn og den rosa farvepalette. De er blandt de farver, som er fremherskende i boligtrenden netop nu, og som formentlig vil fylde mest inden for tilbehør til badeværelset i de næste sæsoner. Du bør dog aldrig lade din indretning styre af en trend. Gå i stedet efter farver, som gør dig godt tilpas - dem vil du have glæde af i længst tid.

Pift 80’ er badeværelset op

I mange hjem findes der stadig en del levn fra tiden, hvor brun, blå og grøn dominerede badeværelsesmoden. Her kan vi virkelig tale om, at der er brug for at forny badeværelset, men gamle fliser kan få nyt liv, når du kombinerer dem med det rette tilbehør til badeværelset.

Gør badeværelset til et hyggeligt rum ved hjælp af duftlys og med billeder på væggen. En smart vasketøjskurv kan også forny dit badeværelse, så det får et moderne touch. Kontrasten mellem nyt og gammelt sætter et unikt og personligt præg på din indretning.

Sørg for bløde håndklæder

Friske håndklæder er en af de nemmeste måder, du kan forny dit badeværelse. Gå efter en god kvalitet og optimer velværen med bløde håndklæder. Et håndklæde med dårlig sugeevne kan være voldsomt irriterende. Heldigvis er der råd for, hvordan du får dine nye håndklæder til at være bløde og absorbere effektivt. Følg vores vaskeråd, og bliv klogere på, hvordan du får lækre bløde håndklæder.


Har du gode råd om tilbehør til badeværelset eller andre ideer til, hvordan andre nemt kan forny badeværelset, så del gerne dine gode tips om med os her i kommentarfeltet.

 

Udforsk mere

Vores bedste tips til at fejre Valentinsdag derhjemme

Vores bedste tips til at fejre Valentinsdag derhjemme

7 smarte tips og tricks til at klare vasketøjet

7 smarte tips og tricks til at klare vasketøjet

I rampelyset: OSBY vinterbader badekåbe

I rampelyset: OSBY vinterbader badekåbe

Idéer til den perfekte julegave til ham & hende

Idéer til den perfekte julegave til ham & hende